Rosario Dawson

Állítólag Rosario Dawson játssza majd Ahsoka Tanót a The Mandalorian 2. évadában

Nagyon úgy tűnik, hogy egy álom válik valóra, és Ahsoka Tano a rajzfilmek után élőszereplős formában is szerepet kap.

Nagyon úgy tűnik, hogy egy álom válik valóra, és Ahsoka Tano a rajzfilmek után élőszereplős formában is szerepet kap.

Maga a hír, hogy Ahsoka Tano kilép a rajzfilmekből, nem új keletű, hiszen már tavaly is olvashattunk olyan pletykákról, miszerint a Skywalker-saga szereplői közül néhányan feltűnnek majd a The Mandalorian következő évadában, egyikük pedig Anakin Skywalker tanítványa, Ahsoka Tano lesz. A hírt a Lucasfilm és Jon Favreau rendező nem kommentálták, mi pedig egy időre talonba tettük.

Most, hogy befejeződött a The Mandalorian 2. évad forgatása, ismét elővették a témát, olyannyira, hogy a SlashFilm jelentése szerint Rosario Dawson játssza majd a rajongók közkedvelt karakterét a Disney+ sorozatban. Az oldal két egymástól független forrásra hivatkozva állítja igazát, akik megerősítették a feltevést, hogy Dawson a Jedi Rend egyik tagját, Togruta fajhoz tartozik és történetesen Anakin tanítványát fogja életre kelteni a képernyőn – a leírás szerint ez csak Ahsoka Tano lehet.

A színésznőt nem először hozzák szóba, hiszen 2017-ben egy rajongó megkérdezte tőle, hogy eljátszaná-e Ahsokát, ő pedig azonnal igennel felelt. Szóval a jelek szerint összejött neki, és hamarosan hivatalos megerősítést is kaphatunk, csak bírjuk kivárni őszig, amikor is bemutatják majd a második évadot.

A karaktert Dave Filoni mutatta még be a Star Wars: A klónok háborúja rajzfilmben, majd a sorozatban több epizódon keresztül követtük a karakter útját, és láttuk, ahogy kilép a Jedi Rendből, ma pedig a sorozat legújabb epizódjában a rajongók látták visszatérni. Filoni a Skywalker kora titkát nem válaszolta meg, hogy Ahsoka meghalt-e, de sejtelmes választ adott azzal kapcsolatban, hogy látjuk-e Ahsokát a jövőben. A jelek szerint igen, A klónok háborúja 7. évada után novemberben az élőszereplős feldolgozásban.

Ahasoka Tano
Total
65
Shares
Previous Article

Fejlesztők nyilatkoztak a PS5-ről

Next Article
Marvel Moziverzum

Akár ötféleképpen is beutazhatod az univerzumot, ha Marvel Moziverzum maratonra kaptál erőt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!