Ahasoka Tano

Végre Ahsoka Tano főszerepben a Star Wars: A klónok háborúja legújabb tévészpotjában

Már nagyon várjuk a Star Wars: A klónok háborúja következő epizódját, melynek főszereplője végre Ahsoka Tano lesz.

Már nagyon várjuk a Star Wars: A klónok háborúja következő epizódját, melynek főszereplője végre Ahsoka Tano lesz.

Most, hogy véget ért a „Bad Batch”, a 99. klónalakulat küldetése a hetedik évadban, a figyelem középpontja Ahsoka Tanóra összpontosul majd. Ahsokát már láttuk az évadot megelőző előzetesekben Darth Maul-lal párbajozni, de mindeddig nem mutatták Anakin tanítványát az új részekben, tegnap este azonban a Lucasfilm egy új ízelítővel állt elő, ami megkísérli bemutatni, hogy hogyan folytatódik Ahsoka története miután otthagyta a Jedi Rendet.

Az újonnan bemutatott reklámvideóban látható, ahogy Ahsoka visszatér Coruscant alvilágába, és szembe találja magát a Pyke szindikátus két új tagjával, Trace-szel és Rafa-val, és sok más ismeretlen új arccal.

A rajongók kedvenc karakteréről az elmúlt időben, de különösen a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után több teóriát is gyártottak már, hogy túlélte-e Birodalom bukását, hiszen Ahsoka hangját is hallottuk a film végén, mikor a Jedik Reyhez beszéltek. A film után Dave Filoni, a sorozat alkotója sejtelmes nyilatkozatot adott, sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a teóriát, mindössze ámul a rajongók fantáziáján, hogy mi mindenre képesek.

Egy másik pletyka, miszerint Ahsoka hamarosan élőszereplős sorozatban is bemutatkozhat, legalábbis ezt beszélik, hogy a The Mandalorian második évadában Ahsoka is feltűnik majd, mondanunk sem kell, hogy mekkora szenzáció lenne. A sorozat második évad forgatása már véget ért, a következő szezont pedig ősszel, novemberben fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, és reméljük, hogy addigra már Magyarországon is elérhető lesz a szolgáltatás.

Total
7
Shares
Previous Article

Megvannak a PlayStation 5 specifikációi

Next Article

Játszható demót kapott a Trials of Mana

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!