The Mandalorian

A The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a legendás Skywalker sorozat karakterei?

Több független forrás beszámolója szerint a The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a Skywalker-saga népszerű karakterei.

Több független forrás beszámolója szerint a The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a Skywalker-saga népszerű karakterei.

A népszerű Disney+ sorozat néhány napja ért véget, de Jon Favreau épp tegnap erősítette meg, hogy 2020 őszén érkezik a The Mandalorian második évada. Már a munkát is elkezdték, néhány hete forognak az új részek, most pedig a Deadline bennfentes forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az ősszel visszatérő sorozatban a legendás Skywalker sorozat számos karakterével találkozhatnak a rajongók.

Főhősünket legutóbb azzal a küldetéssel bízták meg az első évad utolsó részében, hogy Bébi Yodát vigye el a jediknek. Nem derült ki, hogy melyik jediről van szó, még akár Luke Skywalker is szóba jöhet a sok más jedi mellett, akik túlélték a Birodalom pusztulását, mivel a sorozat alig néhány évvel a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér után játszódik. A Skywalker korában Reyhez több jedimester is beszél a film végén, köztük Ahsoka Tanót is halljuk, bár Dave Filoni a Star Wars: A klónok háborúja és a The Mandalorian epizódrendezője pár napja sejtelmes üzenetet tett közzé Ahsokáról, hogy még találkozunk vele. Így akár vele is számolhatunk a második évadban, de vannak akik Ezra Bridger-re gondolnak a Lázadók animációs sorozat főszereplőjére.

Még korai lenne bármit kőbe vésni, de akárhogy is alakuljon, a klasszikus Star Wars-trilógia főszereplői idősebbek annál, mint amikor a sorozat játszódik, vagyis ha igaz a mostani pletyka, akkor szereplőválogatást kell kiírni kedvenc karaktereink szerepére, ahogy a Solo: Egy Star Wars-történetben Alden Ehrenreich megformálta a galaxis legnagyobb csempészét. A rajongók legnagyobb bánatára a sorozat így elvesztheti önállóságát, hiszen ezzel a lépéssel még inkább beépülne a galaxisba.   

Total
38
Shares
Previous Article
The Morning Show

ÉVADKRITIKA: Morning Show S01

Next Article
Harley Quinn

Margot Robbie elárulta, hogy Harley Quinn miért szakított Jokerrel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!