Főoldal Sorozatok A The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a legendás Skywalker sorozat karakterei?
Sorozatok

A The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a legendás Skywalker sorozat karakterei?

Több független forrás beszámolója szerint a The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a Skywalker-saga népszerű karakterei.

74
The Mandalorian

Több független forrás beszámolója szerint a The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a Skywalker-saga népszerű karakterei.

A népszerű Disney+ sorozat néhány napja ért véget, de Jon Favreau épp tegnap erősítette meg, hogy 2020 őszén érkezik a The Mandalorian második évada. Már a munkát is elkezdték, néhány hete forognak az új részek, most pedig a Deadline bennfentes forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az ősszel visszatérő sorozatban a legendás Skywalker sorozat számos karakterével találkozhatnak a rajongók.

Főhősünket legutóbb azzal a küldetéssel bízták meg az első évad utolsó részében, hogy Bébi Yodát vigye el a jediknek. Nem derült ki, hogy melyik jediről van szó, még akár Luke Skywalker is szóba jöhet a sok más jedi mellett, akik túlélték a Birodalom pusztulását, mivel a sorozat alig néhány évvel a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér után játszódik. A Skywalker korában Reyhez több jedimester is beszél a film végén, köztük Ahsoka Tanót is halljuk, bár Dave Filoni a Star Wars: A klónok háborúja és a The Mandalorian epizódrendezője pár napja sejtelmes üzenetet tett közzé Ahsokáról, hogy még találkozunk vele. Így akár vele is számolhatunk a második évadban, de vannak akik Ezra Bridger-re gondolnak a Lázadók animációs sorozat főszereplőjére.

Még korai lenne bármit kőbe vésni, de akárhogy is alakuljon, a klasszikus Star Wars-trilógia főszereplői idősebbek annál, mint amikor a sorozat játszódik, vagyis ha igaz a mostani pletyka, akkor szereplőválogatást kell kiírni kedvenc karaktereink szerepére, ahogy a Solo: Egy Star Wars-történetben Alden Ehrenreich megformálta a galaxis legnagyobb csempészét. A rajongók legnagyobb bánatára a sorozat így elvesztheti önállóságát, hiszen ezzel a lépéssel még inkább beépülne a galaxisba.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?