The Mandalorian

Jon Favreau elárulta, hogy mikor mutatják be a The Mandalorian második évadát

Az élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian második évadát már filmezik, most pedig kiderült, hogy mikor mutatják be.

Az élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian második évadát már filmezik, most pedig kiderült, hogy mikor mutatják be.

Még csak most mutatták be az első évad utolsó részét, de már mindenki a folytatást várja. Talán csöppet sem meglepő, hogy a Disney+-os Star Wars-sorozat folytatást kap, hiszen mind rajongói oldalról, mind pedig a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a The Mandalorian-sorozat első évada után. Jon Favreau, a sorozat készítője néhány hete egy részt követően már bejelentette, hogy a második évadot filmezik, de csak most árulta el, hogy mikor mutatják be.

Tegnap mutatták be az első évad nyolcadik és egyben utolsó epizódját, majd nem sokkal később Favreau közösségi oldalán jelentette be, hogy 2020 őszén folytatódik a mandalóri fejvadász kalandja.

View this post on Instagram

Season 2 of #TheMandalorian coming Fall 2020

A post shared by Jon Favreau (@jonfavreau) on

A spoilermentes The Mandalorian évadkritikánkat már olvashatják az oldalon, melyből az is kiderül, hogy valóban a Disney éra legjobb Star Wars alkotásáról van szó, mikor a sorozatról beszélnek, vagy csak egy túlkapásról van szó az új Star Wars-trilógia árnyékában. A következő hónapban újabb bejelentést kapunk a messzi-messzi galaxisból, ugyanis hírek szerint januárban a Lucasfilm bejelenti a 2022 decemberére bejegyzett Star Wars-filmet.

The Mandalorian
Total
1
Shares
Previous Article

Itt a legújabb gameplay a Yakuza: Like a Dragon-ból

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Skywalker kora Képes útmutató megválaszolja a legnagyobb kérdéseket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!