The Mandalorian

Még csak egy részt láttunk a The Mandalorian-sorozatból, de már készül a második évad

Mindössze egy epizódot mutattak csak be az élőszereplős The Mandalorian Star Wars-sorozatból, de a Disney már berendelte belőle a második évadot.

Mindössze egy epizódot mutattak csak be az élőszereplős The Mandalorian Star Wars-sorozatból, de a Disney már berendelte belőle a második évadot.

The Mandalorian első részét alig három napja mutatták be, és nem okozott csalódást, azt láttuk, amiről George Lucas csak álmodott a franchise felvásárlása előtt. Még a főszereplőt sem ismerjük, de azonnal beleszerettünk a sorozatba, a karakterrel azonosulni tudtunk, az atmoszféra elvarázsolt, és az első rész cliffhangere után már nagyon várjuk a péntek délutánt, hogy választ kapjunk a második részből.

Úgy tűnik azonban, hogy nem kell sokat várni a második évadra sem, hiszen a színfalak mögött már a következő évadon dolgozik Jon Favreau producer, aki egy képet is megosztott a forgatásról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Greetings from the set of #TheMandalorian season 2

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

Túl sokat nem tudtunk meg a következő évadról, hiszen csak egy képet osztott meg Pedro Pascal karakterének sisakjáról, de legalább már tudjuk, hogy Boba Fetthez hasonlóan ő nem a Sarlacc-veremben végzi majd a sorozat végén, és nagy valószínűséggel Pascal alakításában látjuk viszont a mandalór páncélt viselő fejvadászt. Bár ezek csak feltételezések, a Lucasfilm nem erősítette meg, hogy az első évad főszereplőjét látjuk-e visszatérni majd.

A The Mandalorian második évadát várhatóan 2020 második felében mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

The Mandalorian
Total
10
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A Disney vezetői már arról egyeztetnek, hogy film készüljön a The Mandalorian-sorozatból

Next Article
The Mandalorian

A The Mandalorian második része megerősített egy rajongói teóriát [SPOILER] kapcsolatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!