Wide Screen
Image default
Filmek

Megtudtuk, hogy mikor jelentik be a következő Star Wars-filmet rendezővel együtt

A Star Wars: Skywalker kora után évekig nem mutatnak be új filmet a mozikban, de azért hamarosan bejelentik, hogy mi lesz a következő rész, és ki forgatja.

Bármennyire is szeretnénk, hogy Kevin Feige, a Marvel frissen kinevezett kreatív igazgatója készítse a következő Star Wars-filmet, a Lucasfilm megerősítette, hogy a 2022 decemberére kiírt filmet még nem a Marvel atyaúristene írja majd. Sokáig úgy tűnt, hogy a Trónok harca készítői, D.B. Weiss és David Benioff történetét mutatják be, de útközben kiszálltak, és úgy tudtuk, hogy a kalapban csak Rian Johnson neve maradt, aki régóta tervezi már saját új trilógiáját. Bár a Lucasfilm mindeddig hallgatott a témával kapcsolatban.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint csak januárig kell kibírnunk bejelentés nélkül, ugyanis a Skywalker kora lecsengése után megtudjuk, mi lesz a következő projekt, amire egy rendező már aláírt. A portál továbbá megjegyzi azt is, hogy nem Rian Johnson filmjéről van szó, valaki más forgat a messzi-messzi galaxisban. Jelöltek azért akadnak, Michelle Rejwan, Jon Favreau és Dave Filoni, akik rengeteg történetet szeretnének elmesélni, Favreau már Az ébredő Erőnél ácsingózott a stafétabotért, de végül a The Mandalorian élén kötött ki.

A legnagyobb kérdés most, hogy merre tovább, miután a december 19-én érkező Skywalker kora lezárja a történetet. Kathleen Kennedy korábban úgy fogalmazott, hogy a jövőben új karaktereket mutatnak be a messzi-messzi galaxis eddig ismeretlen pereméről. Bár a következő rész bemutatója még nagyon messze van, azért a következő években sem szenvedünk hiányt. Itt van most a The Mandalorian, amiből már berendelték a második évadot, mellette készül Obi-Wan Kenobi saját sorozata, de Cassian Andor előzménysorozatot is kapunk a Disney+-ra, valamint egy titokzatos harmadik élőszereplős sorozatról is beszélt már Bob Iger.

A tegnapi tévészpot után ma karakterposztereket mutattak be a főszereplőkről, de van egy szomorú hírünk: Palpatinet még mindig nem fedték fel.

Még több a témában...

Leleplezték az Obi-Wan Kenobi és a Cassian Andor Disney+ sorozatok megjelenését?

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora végén a nagy fordulatot Rey-jel már Az ébredő Erő előtt megvitatták

Kévés Bence Mihály

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat