Star Wars: Skywalker kora

Harminc másodperc tömény akciót csomagoltak a Star Wars: Skywalker kora első reklámvideójába

Befutott a Star Wars: Skywalker kora első tévészpotja, ami számos új jelenetet mutat, köztük Rey és Kylo Ren párharcáról, Darth Vader sisakjáról, és még Palpatinera is utalnak benne.

Befutott a Star Wars: Skywalker kora első tévészpotja, ami számos új jelenetet mutat, köztük Rey és Kylo Ren párharcáról, Darth Vader sisakjáról, és még Palpatinera is utalnak benne.

Napra pontosan egy hónap választ el bennünket a Star Wars: Skywalker kora bemutatójától, így a következő hetekben a marketingkampány még nagyobb sebességre kapcsol. Bár a múltkori nagy trailer után új előzetest már nem kapunk a történet befejező részéhez, de ehhez hasonló rövid kis tévészpotokkal biztosan el leszünk halmozva a következő hetekben.

Új párbeszéddel indít a videó, amit ezúttal is C-3PO tolmácsol barátainak a végső küldetés előtt, a következő snittben feltűnik a Pasaana bolygó is, amit a korábbi előzetesben is hosszasan láttunk. Rey megpillantja Darth Vader sisakját, ahogy a főhősnő és Kylo Ren találkozójának is tanúi lehetünk, akárcsak Poe Dameron és Finn akciójának a sivatagban. A képsorokban szembetűnő, hogy Ren összeragasztotta törött maszkját. A Millennium Falcont is kiszúrhatjuk a Csillagromboló hangárajtaja előtt, miközben az Ellenállók a Csillagrombolók fedélzetén harcolnak egymással. Rey egyik Csillagrombolóról átugrik egy másikra nyomába Kylo Rennel és a rohamosztagosokkal, a videó pedig Rey és Kylo Ren őrült fénykard párbajával zárul, miközben Palpatine gúnyos nevetését is halljuk.

A következő hetekben várhatóan újabb jeleneteket látunk majd a filmből, de nem bánnánk, ha Palpatinet csak a bemutató napján fednék fel, addig titkolnák a franchise új visszatérő karakterét, de azt már most tudjuk, hogy Rey származására választ kapunk a trilógia befejező részéből, miután nem békültünk ki Rian Johnson magyarázatával.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Rey Star Wars: Skywalker kora

Daisy Ridley is megerősítette, hogy a Skywalker kora egyik fő témája Rey származása lesz

Next Article

Daniel Craig megerősítette, hogy távozik a James Bond-franchise-ból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!