Wide Screen
Image default
Filmek

Harminc másodperc tömény akciót csomagoltak a Star Wars: Skywalker kora első reklámvideójába

Befutott a Star Wars: Skywalker kora első tévészpotja, ami számos új jelenetet mutat, köztük Rey és Kylo Ren párharcáról, Darth Vader sisakjáról, és még Palpatinera is utalnak benne.

Napra pontosan egy hónap választ el bennünket a Star Wars: Skywalker kora bemutatójától, így a következő hetekben a marketingkampány még nagyobb sebességre kapcsol. Bár a múltkori nagy trailer után új előzetest már nem kapunk a történet befejező részéhez, de ehhez hasonló rövid kis tévészpotokkal biztosan el leszünk halmozva a következő hetekben.

Új párbeszéddel indít a videó, amit ezúttal is C-3PO tolmácsol barátainak a végső küldetés előtt, a következő snittben feltűnik a Pasaana bolygó is, amit a korábbi előzetesben is hosszasan láttunk. Rey megpillantja Darth Vader sisakját, ahogy a főhősnő és Kylo Ren találkozójának is tanúi lehetünk, akárcsak Poe Dameron és Finn akciójának a sivatagban. A képsorokban szembetűnő, hogy Ren összeragasztotta törött maszkját. A Millennium Falcont is kiszúrhatjuk a Csillagromboló hangárajtaja előtt, miközben az Ellenállók a Csillagrombolók fedélzetén harcolnak egymással. Rey egyik Csillagrombolóról átugrik egy másikra nyomába Kylo Rennel és a rohamosztagosokkal, a videó pedig Rey és Kylo Ren őrült fénykard párbajával zárul, miközben Palpatine gúnyos nevetését is halljuk.

A következő hetekben várhatóan újabb jeleneteket látunk majd a filmből, de nem bánnánk, ha Palpatinet csak a bemutató napján fednék fel, addig titkolnák a franchise új visszatérő karakterét, de azt már most tudjuk, hogy Rey származására választ kapunk a trilógia befejező részéből, miután nem békültünk ki Rian Johnson magyarázatával.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon