Star Wars: Skywalker kora

Megérkezett a Star Wars: Skywalker kora új, magyar nyelvű előzetese

Alig két hete, hogy bemutatták a Star Wars: Skywalker kora utolsó előzetesét, most magyar szinkronnal nézhetjük újra a Skywalker-saga történet utolsó beharangozóját.

Alig két hete, hogy bemutatták a Star Wars: Skywalker kora utolsó előzetesét, most magyar szinkronnal nézhetjük újra a Skywalker-saga történet utolsó beharangozóját.

A történet évtizedekkel korábban, még George Lucas idején kezdődött, idén decemberben viszont tényleg az utolsó fejezethez ér a Skywalker-saga a Star Wars: Skywalker korával, ami a készítők elmondása alapján a lehető legtöbb kérdést készül megválaszolni az elmúlt negyven évből – köztük a “Kik Rey szülei?” talányt. J.J. Abrams vállán nagy nyomás van, hiszen nem elég a Star Wars: Az utolsó Jedik hibáit is orvosolnia kell, még egy tökéletes franchise bejezéssel is villantania kell.

Az új trilógia befejező rész szekere nagyon lassan indult be, kezdve még tavasszal a Chicago-i Star Wars Celebrationön bemutatott első teaser előzetessel, melynek fénypontját alighanem az előzetes vége jelentette, amikor Ian McDiarmid megjelent a színpadon. A készítők ott már belengették Palpatine visszatérését, de csak később erősítették meg azt. Ezután némi csönd következett, majd a D23 Expó előtt megerősítették a Ren Lovagjainak visszatérését, illetve egy baljóslatú előzetest is kaptunk nyár végén, melyben mintha Rey átállt volna a Sötét Oldalra. De a franchise ikonikus alakját, Palpatine kilétét mindvégig homály fedte.

Palpatine nemcsak hogy narrálja a teljes előzetest, de részben fel is tűnik az utolsó képsorokon, miközben megerősített egy korábbi rajongói teóriát, mégpedig hogy hosszú ideje tervezi már visszatérését, valamint hogy Rey és Kylo Ren kulcsfontosságú szerepet játszik benne. A trailer záróképsora pedig egybevág egy korábban kiszivárgott leírással, melyben Palpatine trónjáról és egy epikus csatáról olvashattunk Rey és az Uralkodó között.

Ha minden igaz, akkor már új előzetest nem kapunk a decemberi bemutató előtt, viszont kisebb, úgynevezett tévészpotokra számíthatunk. A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Total
43
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: NBA 2K20

Next Article
Éjkirály

Az Éjkirály eredetileg teljesen másképpen nézett volna ki- Eddig soha nem látott concept artok láttak napvilágot.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!