Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Már magyarul is megnézhető a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetese

Most végre magyar szinkronnal is hallhatjuk Palpatine szavait a Star Wars: Skywalker kora utolsó előzetesében.

A Disney még nyáron a D23 Expón mutatta be a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetesét, de még egy hónappal is később mindenki az új képsorokról beszél, a Darth Mauléhoz hasonló piros színű dupla pengéjű fénykardról, mindemellett Rey valóban átállt a Sötét oldalra, vagy csak egy újabb vízió szemtanúi voltunk a videóban? Nos, kötve hisszük, hogy J.J. Abrams a film bemutatója előtt lelője a poént – nem erről az oldaláról ismerjük.

Mivel a Skywalker-saga a végéhez ér decemberben, ennek megfelelően nemcsak a IX. részből láttunk képkockákat a második előzetesben, hanem a klasszikus és az előzménytrilógiákat is megidézték a videóban, és mindezt már magyar szinkronnal nézhetjük meg.

A napokban megtudtuk J.J. Abramstől azt is, miért érezte szükségesnek, hogy Palpatine visszatérjen a Skywalker-saga befejező részében, valamint Chris Terrior társíró azt is megerősítette, hogy a IX. rész egy olyan kérdést is megválaszol majd, minthogy “Kik Rey szülei?”. Egyesek úgy gondolják, hogy Palpatine unokájáról van szó, amit tovább erősíthet az előzetesben látott képsor, ezt viszont azért zárnánk ki, mert J.J. Abrams nem olyan rendező, aki csak úgy három hónappal a bemutató előtt lelövi a csavart. Hogy mi az igazság? Karácsonykor kiderül.

Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

J.J. Abrams Az ébredő Erő operatőrével filmezi az Episode IX részt

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson nem bánja, ha J.J. Abrams a IX. résszel megváltoztatja Az utolsó Jedik történéseit

Kévés Bence Mihály

BRÉKING: Colin Trevorrow otthagyta a Star Wars: Episode IX projektet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább