Főoldal Filmek J.J. Abrams ezért érezte szükségesnek, hogy Palpatine visszatérjen a Skywalker korában
Filmek

J.J. Abrams ezért érezte szükségesnek, hogy Palpatine visszatérjen a Skywalker korában

A Lucasfilm a Star Wars: Skywalker kora első teaser előzetese óta borzolják a rajongókat, hogy Palpatine hogyan maradhatott eddig életben.

543
J.J. Abrams

A Lucasfilm a Star Wars: Skywalker kora első teaser előzetese óta borzolják a rajongókat, hogy Palpatine hogyan maradhatott eddig életben.

A rajongók megdöbbentek tavasszal, mikor a Lucasfilm bemutatta a Star Wars: Skywalker kora első előzetesét, és ezzel együtt Palpatine uralkodó visszatérése is biztossá vált. Számos rajongói teória napvilágot látott a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér óta, hogy Darth Sidious hogyan élhette túl a zuhanást, de jó eséllyel a film bemutatójáig titokban marad a Sötét nagyúr szerepe. A döntéssel nem feltétlen ért mindenki egyet, sokan kritizálják J.J. Abramst, aki ezzel rombolja Darth Vader megváltását.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az Empire lappal a rendező megosztotta, hogy miért gondolta fontosnak, hogy visszatérjen Palpatine a Skywalker-saga befejező részében:

Néhányan úgy érzik, hogy nem kellett volna foglalkoznunk Palpatine visszatérésével, és teljes mértékben megértem ezt. De ha a kilenc filmre egy történetként tekintünk, akkor nem ismerek sok olyan könyvet, ahol az utolsó fejezeteknek semmi köze a korábbi fejezetekhez. Ha megnézzük az első nyolc filmet, akkor a IX. részben látott valamennyi beállítás egyszerű képet fest.

Csak remélni tudjuk, hogy nem követnek el olyan hibát, hogy a látszat kedvéért hozták vissza Palpatinet, bár egy jelentről kiszivárgott leírás szerint Darth Sidious komoly szerepet kap a történetben.

Darth Sidious

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...