Főoldal Sorozatok Bob Iger egy harmadik élőszereplős Star Wars-sorozatról beszélt
Sorozatok

Bob Iger egy harmadik élőszereplős Star Wars-sorozatról beszélt

Bob Iger a befektetői találkozón egy másik élőszereplős Star Wars-sorozatról beszélt, ami szintén a Disney+ platformon mutatnak be.

207
Bob Iger

Bob Iger a befektetői találkozón egy másik élőszereplős Star Wars-sorozatról beszélt, ami szintén a Disney+ platformon mutatnak be.

A Disney nagyon komolyan veszi az év végén induló Disney+ streamingszolgáltatását, ahol már megjelent filmek és sorozatok mellett új saját készítésű tartalommal is készül, kezdve Marvel minisorozatoktól egészen a messzi-messzi galaxisba. Novemberben ezen a felületen fog debütálni az első élőszereplős Star Wars-sorozat a The Mandalorian, de már bejelentették a másodikat is a Star Wars: IV. rész – Egy új remény előtti időkből, főszerepében Cassian Andor (Diego Luna) parancsnokkal, akivel a Zsivány Egyesben találkoztunk először.

A Star Wars: Skywalker kora után a Disney egy kis szünetet tart, csak 2022-ben érkezik az első Star Wars-film méghozzá a Trónok harca készítőitől. A múlthét kedden közzétett naptáron a Disney következő 8 éve látható, ahol a Star Warson kívül még Avatarok, Marvel-filmek és Kingsmanek is helyet kaptak, azonban Bob Iger vezetői ülésen egy harmadik Star Wars-sorozatról is beszélt.

Időközben két olyan élőszereplős Star Wars-sorozaton dolgozunk, amelyek a Disney+ felületre érkeznek. Az egyik a The Mandalorian, amit Jon Favreau felügyel, és a másik, ami a Zsivány Egyes előzménye lesz. Azt hiszem, hogy legalább még egy élőszereplős sorozat érkezik a Disney+-ra mielőtt bemutatnánk a következő Star Wars-filmet.

A Disney+ szolgáltatás november 12-étől lesz elérhető néhány országra lekorlátozva, azonban a kezdeti korlátozást folyamatosan fogják bővíteni, s valamikor 2020-ban már Magyarországról is elérhető lehet a mikiegeres cég online filmtára.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.

Dave Filoni
BREAKINGFilmek

Dave Filoni lett a Lucasfilm kreatív igazgatója, ő felel a Star Wars jövőjéért, a filmekért és a sorozatokért

A rajongók legnagyobb örömére előléptetést kapott Dave Filoni, ő lett a Star...

Doctor Who
Sorozatok

Jövő héttől itthon is nézhetjük a Doctor Who legújabb részeit

David Tennant nálunk is leparkol a TARDIS-szal a Disney+-ra.

Jégvarázs 2.
Filmek

A Disney egyszerre dolgozik a Jégvarázs 3. és 4. részén

A Jégvarázs több folytatásán is dolgozik a Disney.