Wide Screen
Image default
Sorozatok

Ősszel kezdődik a Cassian Andor minisorozat forgatása

Ősszel kezdetét veszi a második élőszereplős Star Wars-sorozat forgatása, melynek főszereplője Cassian Andor kapitány lesz.

Jon Favreau rendező The Mandalorian című élőszereplős sorozat után a Lucasfilm stúdió 2018 év végén bejelentett egy másik élőszereplős előzménysorozatot messzi-messzi galaxisból, ami a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet kapitányára, Cassian Andor életére fog fókuszálni, főszerepben Diego Lunával.

A Production Weekly értesülései szerint a sorozat forgatását csak októberben tudják elkezdeni, miután Diego Luna végzett a Narcos: Mexico című sorozat második évad munkálataival. A Star Wars-sorozat cselekményét szigorú titoktartás övezi, azonban a sztori a Lázadók hírszerzésére fog építkezni, tehát még a Zsivány Egyes spin-off eseményei előtt járunk, amelyben a Lázadóknak sikerült megkaparintaniuk a Halálcsillag titkos tervrajzát. Diego Luna korábban arra is utalt, hogy karakterét megfiatalítják majd az előzménysorozatban.

Az ifjú Cassian Andor életét megfilmesítő minisorozat munkálatait Stephen Schiff (The Americans) showrunner felügyeli majd, ami a The Mandalorian sorozat mellett szintén a Disney+ streamingszolgáltatás felületén debütál majd valamikor 2020-ban. Hivatalos bemutatót nem tudunk, mint ahogy a The Mandalorian sem kapott még, de valamikor 2019 végén kerül sor az első rész bemutatására, ugyanis ekkor válik elérhetővé a The Walt Disney első streaming platformján, ahol számos más franchise kap még helyet, beleértve a már bejelentett Marvel Moziverzum sorozatait, a Loki, illetve Sólyom és Bucky közös minisorozatát.

Még több a témában...

Qui-Gon Jinn is benne lehet az Obi-Wan Kenobi spin-offban

Kévés Bence Mihály

A legfrissebb képek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmről

Kévés Bence Mihály

2020 után érkezik a Boba Fett-film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább