Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Trónok harca készítői készítik az első Star Wars-filmet a Skywalker kora után

Nagyon úgy fest, hogy a rajongók lapátra tették Rian Johnsont a negatív reakciókkal, s rövid időben belül nem látjuk Az utolsó Jedik rendezőjét.

Nagyon úgy fest, hogy a rajongók lapátra tették Rian Johnsont a negatív reakciókkal, s rövid időben belül nem látjuk Az utolsó Jedik rendezőjét.

A Disney elnök vezérigazgatójával készítettek interjút minap, melyben Bob Iger megerősítette, hogy a Star Wars: Skywalker kora után bejelentett első filmet a Trónok harca készítőitől, David Benioff és D.B. Weiss rendezőpárostól látjuk 2020. decemberében.

Benioff és Weiss sorozata lesz a következő Star Wars-film, amit bemutatunk. [..] Már keményen dolgozunk, de úgy éreztük, hogy három év elegendő idő ahhoz, hogy ne pusztán lélegzetelállító újrakezdést lássunk, hanem magasabb fokozatra kapcsoljunk a következő film bemutatójára.

Bob Iger

Ez egyben azt is jelenti, hogy Rian Johnson új Star Wars-trilógiáját a Disney parkolópályára küldte, vagy teljesen elkaszálták azokat, hiszen elég nagy a csönd. Bár az interjúban Iger egy filmet említ a háromból, így talán van némi esélye Johnsonnak, hogy új történettel vágjon vissza Az utolsó Jedik negatív reakciói után.

A Kathleen Kennedy a Lucasfilm elnök asszonya korábban megerősítette, hogy a Skywalker korával a történet a végéhez ér, s egy új fejezet veszi kezdetét a messzi-messzi galaxisban.

David és Dan napjaink legjobb történetmesélői közzé tartoznak. Komplex karakterek, mély történetek és gazdag mitológiák új terepére látogatunk majd el, ami hihetetlen izgalmakat tartogat majd a Csillagok háborújának.

Kathleen Kennedy

A mikiegeres cég alig egy hete jelentette be 2027-ig filmes felhozatalát, beleértve három új Star Wars-filmet is, melyek közül az elsőt 2022. december 18-án fognak bemutatni, amit 2024. december 20-án és 2026. december 18-án újabb epizódok követnek. Sajnos ennek James Cameron régóta elhúzott Avatar-folytatásai itták meg leginkább a levét, hiszen ezzel ismét eltolták a filmek bemutatóit. Ugyanakkor a Marvel Studios bejelentette, hogy mikor láthatjuk a 4. fázis filmjeit, csak még azt nem tudni, hogy mely alkotásokat takarják a cím nélküli Marvel-filmek.

Még több a témában...

Ezért nem készülhetett el George Lucas élőszereplős Star Wars-sorozata

Kévés Bence Mihály

A hírek szerint az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban akár még Ahsoka is szerepelhet

Kévés Bence Mihály

Egyre valószínűbb, hogy készülőben van az Ahsoka Tano Disney+ sorozata

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat