Wide Screen
Image default
Sorozatok

Mi minden derült ki a The Mandalorian-sorozatról a Star Wars Celebration alatt

Vasárnap este megtartották a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat paneljét a Chicagoi Star Wars Celebrationön.

Vasárnap este megtartották a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat paneljét a Chicagoi Star Wars Celebrationön.

Jon Favreau vezetésével idén novemberben érkezik a Star Wars franchise első élőszereplős sorozata, a The Mandalorian. A Star Wars Celebration egyik legjobban várt előadását tartották ma, ahol számos új fényképet kaptunk a sorozat főszereplőiről, illetve egy teasert is levetítettek a rajongóknak, azonban úgy tűnik, hogy az online bemutatóra még várni kell.

Megtudtuk, hogy a The Mandalorian 5 évvel játszódik A Jedi visszatér eseményei után, de még azelőtt, hogy az Első Rend felemelkedett volna a Birodalom hamvaiból.

Ha a történelmet nézzük, akkor először szórakoztató, de nagyon gyorsan komplikált lesz. Ebben A Jedi visszatér utáni világban mi történne, milyen karakterek élhették túl és milyen volt miután az Új Köztársaság átvette az irányítást. A Birodalomnak csak nyomait látod. Csak az erősek élik túl. Káosz van szerte a galaxisban.

Jon Favreau

A bemutatón nem nevezték meg Pedro Pascal által játszott főhőst, csak Mando néven hivatkoztak a karakterre. A színész fejvadásznak és pusztítónak jellemezte karakterét. A mandalóri főhősnek van egy hajója is, amit The Razorcrest-nek hívnak.

A sorozat másik főszereplőjét Gina Carano alakítja, aki Cara Dune nevezetű volt Rebel Shock Troopert kelt életre. A színésznő úgy fogalmazott karakteréről, hogy kissé magányos, és gondot jelent számára újra beilleszkedni a társadalomba.

Cara Dune

A csapat harmadik emberét Carl Weathers játssza, a fejvadászok fejét, Grief Carga-t. Grief Carga folyamatosan keresi emberét a galaxis peremén, aki terméket szállíthat a vevőinek, míg végül rátalál a mandalóri fejvadászra (Mando), akit küldetéssel bíz meg a történet során. A színész szerint nagyon érdekes karakterrel találjuk szembe magunkat.

Grief Carga

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

Korábbról tudjuk, hogy Filoni producert érte a megtiszteltetés, hogy elkészítse az élőszereplős sorozat első epizódját – nem idegen számára a feladat, hiszen éveken át dolgozott a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozaton -, míg Taika Waititi zárja le az első évadot. Favreau korábban elárulta, hogy az egyes epizódokat más és más rendezők készítik, így Waititi és Filoni mellett Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), valamint Bryce Dallas Howard (Solemates) színésznő is kipróbálja magát a rendezői székben.

A The Mandalorian című sorozat november 12-én debütál a Disney+ szolgáltatáson.

Még több a témában...

A Lucasfilm jövő januárra halasztotta a Star Wars: Köztársaság Fénykora debütálását

Kévés Bence Mihály

Ezért nem készülhetett el George Lucas élőszereplős Star Wars-sorozata

Kévés Bence Mihály

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat