Wide Screen
Image default
Sorozatok

Tony Gilroy gondozására bízzák a Cassian Andror Disney+ sorozatot, aki a Zsivány Egyest is megmentette

Jó kezekbe került az újabb Star Wars spin-off sorozat, hiszen Tony Gilroy szkriptírás mellett néhány részt is forgat majd Cassian Andor előzménysorozatához.

Tony Gilroy rendező visszatér a messzi-messzi galaxisban, miután néhány éve Gareth Edwards oldalán megmentette a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet becsületét az újraforgatások során. Ezúttal a Disney+ streamingszolgáltató egy bejelentett sorozatával bízták meg, ő fogja ledirigálni Cassian Andor (Diego Luna) előzménysztoriját.

A Cassian Andror spin-off sorozattal együtt már három élőszereplős Star Wars-sorozat landol a novemberben induló Disney+ jövőbeli videotárában, hiszen november 12-étől Jon Favreau rendező The Mandalorian-sorozatát kell keresnünk, de rajongók nagy örömére Ewan McGregor is visszatér Obi-Wan Kenobi jeidmester szerepében.

Mindhárom sorozat történetét homály fedi egyelőre, legfőképpen a Cassian Andor sorozatát, bár azt sikerült kibogarászni előzőleg, hogy a címszereplő fiatalabb formában tér vissza, valóban egy előzménysorozatot látunk, még mielőtt Cassian és K-2SO (Alan Tudyk) csatlakozott volna az Lázadók táborához a Zsivány Egyesben. Alighanem többet megtudunk majd a százados sötét múltjáról is, ami sötét foltja volt az antológiafilmnek, nem értettük meg, hogy mit vett el tőle a Birodalom, amiért annyira megorrolt rá.

Az egyelőre cím nélküli Cassian Andror-sorozatot az amerikai Stephen Schiff producer felügyeli majd a munkálatokat, showrunner szerepkörben, de hogy a Lucasfilm mikor tervezi bemutatni az első epizódot, egyelőre nem ismert.

Tony Gilroy

Még több a témában...

Érdekes húzócímek kerültek elő a LucasArts kincsesládájából

George Lucas forgatja az Obi-Wan Kenobi spin-offot?

Kévés Bence Mihály

A Han Solo film forgatásán láthatunk egy új fajta rohamosztagost

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább