Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson nem mondott le az új Star Wars-trilógiáról, és keményen dolgozik raja

Az elmúlt hónapok és napok tükrében Rian Johnson nem mondott, hogy visszatérjen a messzi-messzi galaxisba, és lefektesse az új trilógia alapjait.

Rian Johnson, Az utolsó Jedik író-rendezője éppen legújabb filmje, a Tőrbe ejtve népszerűsítésével volt elfoglalva, de ahogy arra számítani lehetett, feltették neki az egyik legégetőbb kérdést, hogy mikor tér vissza a messzi-messzi galaxisba. Múlt héten David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca készítői és a Lucasfilm közösen jelentették be, hogy már nem készítenek filmet, így alighanem Johnson alkotását előrevették a sorban, hiszen egy interjúban újra elmondta Johnson, hogy nem mondott le tervéről.

Még mindig kapcsolatban vagyok a Lucasfilmmel, és várjuk ki. Jelenleg nincsenek új információk, de igen.

Figyelembe véve Az utolsó Jedik negatív reakcióit, kíváncsian várjuk, hogy a Lucasfilm mennyire ad kreatív szabadságot a rendezőnek, hiszen sokan Johnsont hibáztatják, amiért esett a franchise iránt való érdeklődés, és az elmúlt évben több rendező a kreatív különbség miatt volt kénytelen idő előtt, vagy forgatás közben távozni a stúdiótól.

Johnsont olyannyira nem törték le a heves mérsékletű megjegyzések a közösségi médiában, hogy még azok inspirálták is őt a Tőrbe ejtve forgatókönyvénél.

Bárki, aki manapság fenn van Twitteren, Isten áldja meg őket, mert vadvízi körülmények uralkodnak ott, de egyfelől csodálatos dolgok is vannak. Ezért gondolom azt, hogy még mindig ott vagyunk rajta. Ez az egyik dolog, amivel [Tőrbe ejtve] foglalkozik, figyelembe veszi az online kultúra jelenlegi helyzetét. Függetlenül attól, hogy Star Wars-filmet, vagy főzőműsort készítettél, bármit is csinálsz, valaki ordítozni fog veled. Tegyük filmvászonra ezt, és talán mindenki nevetni fog rajta.
Rian Johnson

Érdekes módon a Trónok harca készítői távozása után a Lucasfilm nem árult el semmit Johnson filmjeiről, továbbra is csak a rendező biztos dolgában, hogy elkészítik az új trilógiát. Bár Kevin Feige is csatlakozott a messzi-messzi galaxishoz, még nem ő készíti a 2022-es filmet.

Rian Johnson

Még több a témában...

Rian Johnson elárulta, hogy a filmekben nem kerülhet rosszfiúk kezébe az iPhone

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon