Rian Johnson

Rian Johnson nem mondott le az új Star Wars-trilógiáról, és keményen dolgozik raja

Az elmúlt hónapok és napok tükrében Rian Johnson nem mondott, hogy visszatérjen a messzi-messzi galaxisba, és lefektesse az új trilógia alapjait.

Az elmúlt hónapok és napok tükrében Rian Johnson nem mondott, hogy visszatérjen a messzi-messzi galaxisba, és lefektesse az új trilógia alapjait.

Rian Johnson, Az utolsó Jedik író-rendezője éppen legújabb filmje, a Tőrbe ejtve népszerűsítésével volt elfoglalva, de ahogy arra számítani lehetett, feltették neki az egyik legégetőbb kérdést, hogy mikor tér vissza a messzi-messzi galaxisba. Múlt héten David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca készítői és a Lucasfilm közösen jelentették be, hogy már nem készítenek filmet, így alighanem Johnson alkotását előrevették a sorban, hiszen egy interjúban újra elmondta Johnson, hogy nem mondott le tervéről.

Figyelembe véve Az utolsó Jedik negatív reakcióit, kíváncsian várjuk, hogy a Lucasfilm mennyire ad kreatív szabadságot a rendezőnek, hiszen sokan Johnsont hibáztatják, amiért esett a franchise iránt való érdeklődés, és az elmúlt évben több rendező a kreatív különbség miatt volt kénytelen idő előtt, vagy forgatás közben távozni a stúdiótól.

Johnsont olyannyira nem törték le a heves mérsékletű megjegyzések a közösségi médiában, hogy még azok inspirálták is őt a Tőrbe ejtve forgatókönyvénél.

Érdekes módon a Trónok harca készítői távozása után a Lucasfilm nem árult el semmit Johnson filmjeiről, továbbra is csak a rendező biztos dolgában, hogy elkészítik az új trilógiát. Bár Kevin Feige is csatlakozott a messzi-messzi galaxishoz, még nem ő készíti a 2022-es filmet.

Rian Johnson
Total
0
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Untitled Goose Game

Next Article
Jumanji: A következő szint

Befutott a Jumanji: A következő szint új, végső előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!