Star Wars: A klónok háborúja

Ahsoka és Darth Maul összecsapásával hangolódunk a Star Wars: A klónok háborúja 7. évadára

A Lucasfilm bemutatta a Star Wars: A klónok háborúja sorozat következő évadának előzetesét, amivel együtt azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor mutatják be.

A Lucasfilm bemutatta a Star Wars: A klónok háborúja sorozat következő évadának előzetesét, amivel együtt azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor mutatják be.

A sorozat folytatását még a 2018-ban a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Dave Filoni rendező, amihez rögtön kaptunk is egy nagyon rövid kis ízelítőt, de csak most mutatták be a teljes értékű előzetest belőle. Sőt, a Lucasfilm azt is megerősítette, hogy a 7. évadot február 21-én fogja bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

A felvételek között több jelenetet is látunk a legendás Skywalker sorozat főszereplőiről, köztük láthatjuk, ahogy Anakin Skywalkert fokozatosan megszólítja a Sötét oldal, Obi-Wan Kenobi jedimester, Rex tábornok és Yoda mester is visszatérnek, de a legígéretesebb alighanem Ahsoka Tano és Darth Maul összecsapása lesz majd a sorozatban.

A klónok háborúja sorozat az egyik legsikeresebb és legnézettebb volt, ám a stúdió 2014-ben mégis úgy döntött, hogy egy rövid időre parkolópályára küldi. Bár sok rajongó megbékélt a 6. évad befejezésével, nyilvánvalóan a készítők benne hagyták a lehetőséget, hogy még visszatérhessen a méltán népszerű animációs sorozat. Végül Dave Filoni és társai meggyőzték a Lucasfilmet, és a Disneyt, hogy egy évadra még visszatérjenek a hősök.

Total
9
Shares
Previous Article

Visszatérhetünk végre Silent Hill-be?

Next Article
A sötét Igazság Ligája

J.J. Abrams több tévésorozaton és egy A sötét Igazság Ligája projekten dolgozik a Warner Bros. stúdióval

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!