Főoldal Előzetesek Ahsoka és Darth Maul összecsapásával hangolódunk a Star Wars: A klónok háborúja 7. évadára
ElőzetesekBREAKING

Ahsoka és Darth Maul összecsapásával hangolódunk a Star Wars: A klónok háborúja 7. évadára

A Lucasfilm bemutatta a Star Wars: A klónok háborúja sorozat következő évadának előzetesét, amivel együtt azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor mutatják be.

841

A Lucasfilm bemutatta a Star Wars: A klónok háborúja sorozat következő évadának előzetesét, amivel együtt azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor mutatják be.

A sorozat folytatását még a 2018-ban a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Dave Filoni rendező, amihez rögtön kaptunk is egy nagyon rövid kis ízelítőt, de csak most mutatták be a teljes értékű előzetest belőle. Sőt, a Lucasfilm azt is megerősítette, hogy a 7. évadot február 21-én fogja bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

A felvételek között több jelenetet is látunk a legendás Skywalker sorozat főszereplőiről, köztük láthatjuk, ahogy Anakin Skywalkert fokozatosan megszólítja a Sötét oldal, Obi-Wan Kenobi jedimester, Rex tábornok és Yoda mester is visszatérnek, de a legígéretesebb alighanem Ahsoka Tano és Darth Maul összecsapása lesz majd a sorozatban.

A klónok háborúja sorozat az egyik legsikeresebb és legnézettebb volt, ám a stúdió 2014-ben mégis úgy döntött, hogy egy rövid időre parkolópályára küldi. Bár sok rajongó megbékélt a 6. évad befejezésével, nyilvánvalóan a készítők benne hagyták a lehetőséget, hogy még visszatérhessen a méltán népszerű animációs sorozat. Végül Dave Filoni és társai meggyőzték a Lucasfilmet, és a Disneyt, hogy egy évadra még visszatérjenek a hősök.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Ahsoka
Sorozatok

Ahsoka: Rosario Dawson elárulta, hogy karaktere élőszereplős változatát Gandalf inspirálta

Rosario Dawson és Dave Filoni sokat beszélgettek szürke és fehér Gandalfról az...

Ahsoka Marrok
Sorozatok

Kiderült, hogy ki az Ahsoka előzetesében látott rejtélyes idegen

Rövid leírást kaptunk az Ahsoka előzetesében látható rejtélyes alakról, Marrokról