Wide Screen
Image default
Sorozatok

Bob Iger elárulta, hogy mikor mutatják be a The Mandalorian-sorozat második évadát

Bár a pontos nap még nem került nyilvánosságra, de a Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger elárulta, hogy melyik hónapban érkezik a The Mandalorian következő évada.

Nem sokkal korábban már megtudtuk, hogy a Marvel idei két sorozatát, a The Falcon and the Winter Soldier-, illetve a WandaVision-sorozatot mikor láthatják a rajongók a Disney+ streamingszolgálgatón, most pedig az is kiderült, hogy Jon Favreau nagysikerű élőszereplős Star Wars-sorozat folytatását mikor láthatjuk.

Elképesztő nagy népszerűségnek örvendett a tavaly ősszel bemutatott The Mandalorian, mely egyértelműen a Disney éra alatt készült legsikeresebb Star Wars alkotás. Az első évad még a végéhez sem ért, de a készítők már bejelentették a folytatást, majd december végén megkezdték a munkálatok előkészületét is, hogy tartani tudják az őszi bemutatót. Ezzel kapcsolatban most Bob Iger a negyedéves értékelő beszédében úgy fogalmazott, hogy októberben visszatér a fejvadász, vagyis másolják az első évadot, az ősz közepén tér vissza Mando.

A The Mandalorian mellett egyébként a Disney más Star Wars-sorozattal is készül, hiszen ebben a hónapban folytatást kap a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat is, de ezen felül Cassian Andor a Zsivány Egyes egyik főszereplője is előzménysorozatot kap, valamint Ewan McGregorral a központban érkezik az Obi-Wan Kenobi-sorozat is, bár ezzel kapcsolatban kissé aggasztó hírek láttak napvilágot. De a rajongóknak még nincs okuk az aggodalomra, mert nem kapott kaszát a sorozat, csak új forgatókönyvírókat keresnek a történethez.

Még több a témában...

Pletykák szerint Jamie Lee Curtis is csatlakozott a The Mandalorian S02 szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito elárulta, melyik klasszikus Star Wars gonosz inspirálta őt Moff Gideon alakításában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat