Cassian Andor

Kiderült, hogy mikor játszódik a Cassian Andor- előzménysorozat

Nagyon fontos információt árultak el a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező új Star Wars-sorozatról, ami Cassian Andort mutatja be a Zsivány Egyes előtt.

Nagyon fontos információt árultak el a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező új Star Wars-sorozatról, ami Cassian Andort mutatja be a Zsivány Egyes előtt.

Mint azt megtudtuk néhány hete a készítőktől, egy hathetes előkészítő folyamat előzte meg a Cassian Andor-előzménysorozatot, amikor a koronavírus-járvány miatt leállították a forgatást. Tegnap már beszámoltunk arról, hogy Mon Mothma szerepében visszatér Genevieve O’Reilly a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja szerepei után, illetve Denise Gough a The Witcher szériából aláírt egy titokzatos szerepre a Disney+ sorozatára.

A StarWars.com oldalán jelent meg az információ, hogy pontosan mikor játszódik Diego Luna főszereplésével a történet. A bejegyzésben olvasható, hogy a sztori öt évvel játszódik azelőtt, hogy Cassian találkozott volna Jyn Ersoval a Zsivány Egyesben, vagyis öt évvel a Yavin-i Csata előtt járunk. Ez is jól mutatja, hogy valóban egy előzménysorozatot kapunk, hiszen a Zsivány Egyes néhány perccel az Egy új remény előtt játszódik.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Birodalom tizennégy évig volt hatalmon A Sith-ek bosszúja eseményei után, és 19 évvel járunk a Yavin-i Csata előtt. Nehéz elképzelni ebben az időben a Galaxist, amikor a Lázadás még csírájában volt. De nemcsak a Lázadás felkelését láthatjuk majd ebben a korai és sötét időben, hanem Cassian Andor sötét előéletét is, amire a filmben kaptunk utalást. Nemrég azt is megosztották velünk a spin-off írói, hogy eredetileg Cassian egy kettős ügynököt játszott volna, aki lepaktált a Birodalommal, s csak később állt át a Lázadókhoz.

A kialakult helyzetre való tekintettel nehéz megmondani, hogy mikor érkezik a Cassian Andor-sorozat, de eredetileg valamikor 2021-ben mutatták volna be.

Cassian Andor
Total
13
Shares
Previous Article

Hamarosan új platformon is élvezhetjük az 80's Overdriveot

Next Article
Bosszúállók: Végtelen háború

James Gunn cáfolta a rajongói teóriát Gamora és Mantis A galaxis őrzői vol. 3.-as szerepéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!