x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Zsivány Egyesből visszatér Jimmy Smits és Alistair Petrie a Cassian Andor-sorozatban

A legújabb pletykák szerint Jimmy Smits és Alistair Petrie a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után a Cassian Andor előzménysorozatában is látható lesz.

A Zsivány Egyesből visszatér Jimmy Smits és Alistair Petrie a Cassian Andor-sorozatban
  • Publishedmájus 14, 2020

A legújabb pletykák szerint Jimmy Smits és Alistair Petrie a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után a Cassian Andor előzménysorozatában is látható lesz.

Egy a Bespin Bulletin által megosztott hír szerint a Zsivány Egyes antológiafilm után Jimmy Smits és Alistair Petrie hamarosan újra szerepet kap a messzi-messzi galaxisban, miután pletykák szerint ők is csatlakoztak a Disney+ következő élőszereplős Star Wars-sorozatához. A Cassian Andor-előzménysorozat Diego Luna karakterét mutatja be egy sötétebb időből, amikor kettős ügynököt játszott (legalábbis az antológiafilm eredeti szkriptje szerint) és csatlakozott volna a Lázadókhoz.

Smits nyilvánvalóan Bail Organa szerepében tér vissza a képernyőre, akivel először ebben a szerepben a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszújában találkoztunk, amikor Alderaan szenátoraként örökbe fogadja Leiát, majd ezt követően az első spin-off filmben a Lázadók támaszpontján kapott cameot. A harmadik és az antológiafilm között nagy rés van, s ezt különféle történettel lehet kitölteni, így akár még az is elképzelhető, hogy Leia hercegnő egy fiatalabb alakban is feltűnik majd a sorozatban.

Ami pedig Patrie szerepét illeti, őt szintén a Zsivány Egyesben láttuk a Lázadók Szövetsége egyik tábornokaként. Draven tábornok volt az, aki felbérelte és megbízta Jyn Ersót a Halálcsillag terveinek ellopására, és döntő szerepet játszik a film egészében. Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor Genevieve O’Reilly (Mon Mothma) és Alan Tudyk (K2SO) mindketten aláírt a sorozatra.

A koronavírus-járvány miatt a forgatást határozatlan időre beszüntették, pedig már javában dolgoztak rajta, nagyjából egy hat hetes előkészítő folyamat előzte meg a forgatást, amikor jött a világjárvány és leálltak a kamerákkal. A stúdió rendkívül optimista a folytatással kapcsolatban, reményük szerint még év vége előtt el tudják kezdeni a munkát, és akár 2021 év végén bemutathatják Cassian Andor előzménysorozatát.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.