Wide Screen
Image default
Filmek

Morbius, Szellemirtók, Uncharted és a többi film bemutatóját is 2021-re halasztotta a Sony Pictures

A Sony Pictures megerősítette hajnalban, hogy több idei bemutatóját is 2021-re tolta egy filmet kivéve, a Venom 2. részt.

A Sony Pictures megerősítette hajnalban, hogy több idei bemutatóját is 2021-re tolta egy filmet kivéve, a Venom 2. részt.

Valahol már készültünk a helyzetre, hogy mikor törölnek újabb bemutatókat a koronavírus-járvány miatt. A Sony Pictures volt télen az első, aki áttette a 007 Nincs idő meghalni premierét egy későbbi időpontra, most újabb három közelgő film bemutatóját mozgatott el eredeti helyéről a stúdió, azonban a Fekete Özvegy-filmmel ellentétben ezek kaptak új premierdátumot.

A Pókember spin-offot, a Morbius az élő vámpírt eredetileg július 30-án mutatták volna be, helyette azonban csak 2021. március 19-én válthatunk jegyet Jared Leto főszereplésével érkező feldolgozásra. A Szellemirtók – Az örökség folytatást július 10-étől vetítették volna a nagyérdeműnek, de csak 2021. március 5-én mutatják be a filmet. Ez a dátum a régóta tolt videojáték adaptációnak, az Uncharted-filmnek lett fenntartva, de            bármennyire is tűnik meglepőnek, Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készülő filmet ismét eltolták, s csak 2021. október 8-án mutatják be. Ez ismét egy olyan időpont, amit a Sony korábban kibérelt egy cím nélküli Marvel-filmnek, de információt erről a filmről továbbra sem osztottak meg. A Venom 2. október 2-ai bemutatóját viszont még nem fenyegeti a járvány, a stúdió kitart az őszi premier mellett.

Morbius

A nagy blockbustereken kívül továbbá a Nyúl Péter 2. részét is fél évvel eltolta, az eredetileg 2020. augusztusban tervezett bemutatót átették 2021. január 15-ére. A Sony Pictures egyértelműen nem szeretne orosz rulettet játszani, biztosra akar menni, és olyan időpontot választott, amikor a mozik már biztosan nyitva lesznek, és talán nézők is akadnak, csak azzal nem tudnak számolni, hogy hány rajongó fog beülni majd a járvány után a termekbe. Kínában nemrég kinyitottak a mozik, majd pár nap múlva kénytelenek voltak ismét bezárni, és hasonló a helyzet Észak-Amerikában és Európában is. Bár láttuk, hogy Amerikában már kidolgoztak egy tervet arra nézve, mivel lehet visszacsalogatni a rajongókat.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat