K-S2O

Alan Tudyk nem fog visszatérni K-2SO szerepében az Andor című Disney+ sorozatban

A Zsivány Egyes népszerű karaktere nem tér vissza.

Annak ellenére, hogy látszólag korábban a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy megerősítette Alan Tudyk visszatérését az Andor-előzménysorozatban, a színész erre most rácáfolt. Tudyk egy interjúban beszélt arról, hogy az egykori birodalmi droidot nem fogjuk viszontlátni Cassian Andor önálló sorozatában.

Még 2019-ben kapott megerősítést, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet titokzatos karakterére sorozat vár. A Star Wars Celebration alatt jelentették be, hogy Diego Luna főszereplésével Cassian Andor visszatér egy előzménysorozatban, amiben akkor úgy tűnt, hogy K-S2O is szerepelni fog. Már csak azért is gondoltak erre sokan, hiszen a két karakter találkozását illene tartalmazni a sorozatnak.

A sorozat azonban sokat változott az utóbbi időben. Kezdetben a Foglalkozásunk: amerikai című sorozat showrunnerje, Stephen Schiff-et szemelték ki a sorozat élére, majd később Tony Gilroy (aki lényegében átvette és megmentette a Zsivány Egyest) lett kinevezve. Gilroy neve mellett még mindig a showrunner szerepel, ám a rendezői székben a Black Mirror részeket is jegyző Toby Haynes foglal helyet.

A Collider készített nemrég interjút a színésszel, aki a beszélgetés során megerősítette, hogy nem fog visszatérni. Ez a sok változtatás a kezdeti tervekhez képest megmagyarázhatja, hogy végül miért nem tér vissza K-S2O.

Jelenleg is forgatják a sorozatot. De ha benne van, hogy a történet folytatódik, akkor ott leszek.Alan Tudyk

Tudynak nem volt oka hazudni, hogy miért nem kap szerepet a sorozatban. Úgy tűnik azonban, hogy az Andor első évada nem a főszereplő és K-S2O találkozásáról fog szólni. Hogy mi következik ezután, még a jövő zenéje, de amennyiben sikeres lesz a sorozat, akkor egy második évadban akár még Kaytoo is szerepet kaphat Andor mellett.

Total
2
Shares
Previous Article
Trónok harca

A Tales of Dunk and Egg címen egy másik Trónok harca előzménysorozaton dolgozik az HBO

Next Article

Ez tudhattuk meg a Resident Evil Village kapcsán

Related Posts