x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Trónok Harca: Közeledik a brutális finálé!

A Trónok Harca utolsó két évada már kevesebb részt tartalmaz a szokásosnál, így az HBO sikersorozatának 7. évada is a végéhez közeledik. Már csak két epizód van hátra, és nagyon

  • Publishedaugusztus 15, 2017

A Trónok Harca utolsó két évada már kevesebb részt tartalmaz a szokásosnál, így az HBO sikersorozatának 7. évada is a végéhez közeledik. Már csak két epizód van hátra, és nagyon durva események várnak ránk!

Daenerys Targaryen és szövetségeseinek hódítása nem megy olyan zökkenőmentesen mint azt eleinte gondoltuk. Westeros népét északról fenyegetik a mások, és a Sárkánykirálynőnek el kell döntenie, hogy a hódítás a fontosabb vagy az emberek védelme. A Havas Jonnal való találkozás jó hatással volt a Targaryen lányra, és úgy fest igyekszik kompromisszumot kötni. A fővárosban viszont Cersei szeme előtt csak a győzelem lebeg.

Az utolsó két rész magába foglal egy halálos kiruccanást a falon túlra, és talán egy találkozót is a királynők között. Szóval izgalomban nem lesz hiány, és ebben a szezonban a sárkányok bevetésével sem spóroltak, szóval a látvány is csillagos ötös. A fenti videóban az 5. epizód részletesebb kibeszélését láthatjátok, és egy érdekes teóriát a 7 harcosról akik elindultak a vadonba. Az alábbi videóban pedig a 6. rész előzetesének elemzését, és jóslatokat a folytatást illetően.

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.