x
Close


Közelgő események

Sorozatok

The Walking Dead 8. évad – Trailer elemzés!

A zombis sorozatok királya nemsokára visszatér a tv-k képernyőire, és ennek örömére a készítők kiadtak egy több mint öt perces előzetest kedvcsináló gyanánt! A The Walking Dead ősszel folytatódik a

  • Publishedaugusztus 15, 2017

A zombis sorozatok királya nemsokára visszatér a tv-k képernyőire, és ennek örömére a készítők kiadtak egy több mint öt perces előzetest kedvcsináló gyanánt! A The Walking Dead ősszel folytatódik a FOX műsorán, és az évad fő témája a háború lesz.

Nemrégiben kaptunk egy csokornyi képet, illetve egy kedvcsinálót a 100. részhez. Most pedig a fenti videóban az előbb említett előzetest beszéljük ki részletesen, hiszen rengeteg utalást és ízelítőt kaptunk az új évad hangulatából, eseményeiből és úgy összességében a fő irányvonalról. A trailer végén pedig volt egy igencsak zavarba ejtő jelenet, aminek kapcsán egy külön videót is készítettem, a félreértések eloszlatása miatt. A The Walking Dead idén ősszel folytatódik!

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.