Főoldal Filmek Az Ahsoka sötét szereplője kapta a M3GAN 2.0 egyik kulcsszerepét
Filmek

Az Ahsoka sötét szereplője kapta a M3GAN 2.0 egyik kulcsszerepét

Ivanna Sakhno vajon a M3GAN 2.0 főellenségét játssza majd?

565
Ahsoka
Forrás: Disney

James Wan ötlete alapján készült M3GAN nagy sikert aratott a kritikusok és a mozinézők körében is, így nem meglepő, hogy készül a folytatás belőle. A Disney+ Ahsoka című sorozatának sztárja, Ivanna Sakhno csatlakozott a M3GAN 2.0 szereplőihez. A Deadline szerint ő lesz az egyik főszereplője a Blumhouse és az Atomic Monster közös folytatásának.

Az ukrán színésznő, aki az élőszereplős Star Wars-sorozatban a gonosz Shin Hatit alakította, a már megerősített visszatérő szereplőkkel, a Tűnj el! című filmből ismerős Allison Williamsszel és A Hill-ház szelleme című filmben feltűnt Violet McGraw-val osztozik majd a képernyőn, akik az első filmben Gemmát, illetve Cadyt alakították.

A Gerard Johnstone rendezésében a 2023-as film történetében “Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők legnagyszerűbb szövetségese legyen. Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek…”

Akela Cooper, aki az eredeti filmet írta, Johnstone-nal közösen dolgozik a folytatás forgatókönyvén, aki szintén visszatér az új fejezet rendezőjeként. A folytatás cselekményéről egyelőre hallgatnak, de a rajongók már találgatják, hogy vajon a Terminátor-franchise ihlette-e, és a címszereplő robot összefog-e egykori ellenségeivel, hogy megvédje őket egy még nagyobb gonosztól.

Amennyiben a felvázolt történet helytálló, akkor Sakhno, akinek korábbi munkái között szerepel a Tűzgyűrű: Lázadás és A kém, aki dobott engem, játszhatja az említett nagyobb gonoszt? Nem lenne idegen számára, hogy újabb gonosztevőt játsszon, hiszen az említett produkciókban mindig ilyen szerep jutott neki.

A M3GAN 2.0 című folytatás bemutatóját 2025. május 16-ára tűzte ki a stúdió.

M3GAN
Forrás: Blumhouse
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Bemutatódátumot kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. része, eltolták a M3GAN 2.0 premierjét

A Blumhouse több filmjének bemutatóját is módosította, köztük az Öt éjjel Freddy...

M3GAN
Filmek

Csúszik a M3GAN 2.0 bemutatója

Néhány hónappal később láthatjuk a M3GAN folytatását.

M3GAN
Filmek

Premierdátumot kapott a M3GAN folytatása és a film címét is bejelentették

Hivatalosan is bejelentették a nagysikerű M3GAN második részét.