Főoldal Filmek Csúszik a M3GAN 2.0 bemutatója
Filmek

Csúszik a M3GAN 2.0 bemutatója

Néhány hónappal később láthatjuk a M3GAN folytatását.

351
M3GAN
Forrás: Blumhouse

Az eredeti M3GAN bemutatójára egy éve került sor, majd a pozitív fogadtatás révén néhány nappal a premier után jött a bejelentés dátummal együtt, hogy készül a folytatás. A készítők nyitva hagyták a kaput a második rész előtt a film végén, okosan megvárták a reakciókat, és csak utána tették hivatalossá a folytatást.

Sok más film mellett a M3GAN 2.0 is csúsztatást kapott, tudta meg a The Hollywood Reporter. A Blumhouse és a Universal filmje négy hónapos csúszással találja szemben magát, azaz a film premierjét a téli időszakról egy nyári startra, 2025. január 17-ről 2025. május 16-ra tolja. A döntésre azután került sor, hogy kiderült, a Blumhouse 2025-ben egy teljesen új címmel készül. A The Woman in the Yard című thriller a Black Adam és az Orphan rendezőjétől, Jaume Collet-Serrától érkezik; a főszerepet Danielle Deadwyler játssza, és 2025. január 10-én kerül a mozikba.

A Gyerekjáték-franchise újragondolása volt az első M3GAN, de nem egyszerűen reboot, annál több. A Blumhouse filmje a gonosz Chucky baba helyett egy M3GAN-re keresztelt, mesterséges intelligenciára alapuló technológiára helyezte a hangsúlyt. Nagy népszerűségre tett szert a film androidja, a közösségi médiákat bejárta M3GAN ikonikus tánca, ez pedig eléggé meggyőzte a stúdiókat, hogy készüljön belőle újabb rész. A M3GAN 2.0 című folytatást nem sokkal az első film megjelenése után jelentették be, és a főszereplők, Allison Williams és Violet McGraw is visszatérnek valamilyen formában. Akela Cooper forgatókönyvíró szintén visszatér a folytatáshoz. A cselekményről részleteket nem osztottak meg, de az eredeti fináléja már felvezetett egy baljós folytatást.

A nagysikerű film története: “Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa és a szülők szövetségese legyen. Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek…”

M3GAN
Forrás: Blumhouse
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Bemutatódátumot kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. része, eltolták a M3GAN 2.0 premierjét

A Blumhouse több filmjének bemutatóját is módosította, köztük az Öt éjjel Freddy...

Ahsoka
Filmek

Az Ahsoka sötét szereplője kapta a M3GAN 2.0 egyik kulcsszerepét

Ivanna Sakhno vajon a M3GAN 2.0 főellenségét játssza majd?

M3GAN
Filmek

Premierdátumot kapott a M3GAN folytatása és a film címét is bejelentették

Hivatalosan is bejelentették a nagysikerű M3GAN második részét.