x
Close


Közelgő események

Filmek

Premierdátumot kapott a M3GAN folytatása és a film címét is bejelentették

Hivatalosan is bejelentették a nagysikerű M3GAN második részét.

Premierdátumot kapott a M3GAN folytatása és a film címét is bejelentették
  • Publishedjanuár 18, 2023

Semmi ok az aggodalomra, a kiváló M3GAN debütálás után gyakorlatilag elkerülhetetlen volt, hogy készüljön a folytatás. James Wan ötlete alapján készült film két héttel a bemutató és 255 kritika után még mindig 95%-on áll a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán. Korábban már beszámoltunk róla, hogy tervezés alatt áll a folytatás, amit most hivatalosan is bejelentettek.

A M3GAN 2.0 – a folytatás címe – elkerülhetetlen volt, és a Universal most 2025. január 17-re tűzte ki a Blumhouse és az Atomic Monster sikerfilmjének folytatását. Az első részt január első hétvégéjén mutatták be a mozikban, s a 12 millió dollárból készült produkció már több mint 92 millió dollárt kasszírozott össze globálisan a jegypénztáraknál. Az M3GAN 30,4 millió dollárral nyitott az Egyesült Államokban és nagyszerű második hétvégét tudhat maga mögött, mindössze 40%-kal esett az első héthez képest a bevétel.

Akárcsak az első filmnél, a második rész forgatókönyvén is Akela Cooper (M3GAN, Elevenkór, The Nun 2) dolgozik. A bejelentésből továbbá az is kiderült, hogy Allison Williams és Violet McGraw szintén visszatér a folytatásban. Williams a főszerepe mellett producerként is kiveszi a részét a munkából csakúgy, mint Jason Blum és James Wan.

A nagysikerű film története: “Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa és a szülők szövetségese legyen. Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek…”

M3GAN
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.