Főoldal Filmek A hírek szerint már dolgoznak a M3GAN folytatásán
Filmek

A hírek szerint már dolgoznak a M3GAN folytatásán

A készítőket is meglepte a M3GAN sikere, és már a folytatáson dolgoznak.

51
M3GAN

Észak-Amerikában és más országokban már bemutatták James Wan ötlete alapján készült M3GAN című új horrorfilmet, ami az első kritikák alapján egészen nagyszerűre sikerült. A kritikákat összesítő oldalon több mint 150 kritika után továbbra is 93%-on áll, és úgy tűnik, hogy a mozirajongók figyelmét is felkeltette a film, mivel múlt héten megszorongatta az Avatar: A víz útját a tengerentúlon.

A pozitív vélemények után már felmerült a folytatás ötlete, s a hírek szerint már fejlesztés alatt a projekt. A Deadline értesülései szerint “már tervek vannak” a folytatásra, valamint az eredeti film még borzalmasabb, nem minősített változatára.

“Nem árnyékolom be a Universal-t, szeretem őket és megértem, hogy miután a trailer vírusként terjedt, a tinédzserek is ráharaptak, és azt akarod, hogy ők is láthassák” – mondta Akela Cooper forgatókönyvíró a Los Angeles Timesnak adott interjújában. “Valamikor születnie kell egy R-besorolású változatnak is. Úgy hallottam, már tervben van. De igen, sokkal nyersebb volt. A forgatókönyvben több volt a holttest, mint a filmben”.

Bár az eredeti tervek alapján több volt az erőszak, és a holtestek száma is nagyobb a film a korai tervekben, de Cooper elmondása alapján aránytalanul nagy volt a mészárlás a filmben, ezért kénytelenek voltak visszavenni. A producer tetszését sem nyerte el, ezért át kellett írni az eredeti elképzelést.

Egy csomó embert megölt [M3GAN], köztük néhány karaktert, akikre James [Wan] azt mondta: ‘Tetszett, amit azokkal az emberekkel csináltál, de szeretném, ha életben maradnának’. Kegyetlen voltam, de ismétlem, ez vagyok én. A humorom rendkívül sötét.

Akela Cooper

A bő 30,2 millió dolláros debütálás után úgy tűnik, hogy a M3GAN megveti a lábát a horror műfajában, amire már most sokan úgy tekintenek, mint a Gyerekjáték gyengéd újraindítására. Nemcsak a kritikusokat, de a film íróját is meglepte, hogy milyen jól fogadták a rajongók.

“Egy vezető, aki olvasta az egyik vázlatom és elnyerte a tetszését, azt mondta: ‘Ez véres, és mostanában senki sem csinál véres filmet. Meg kell várnunk, hogy kijöjjön egy olyan horrorfilm, amiben van vér és siker lesz, akkor majd előnyünkre változik a piac’. Ott ültem, és azt gondoltam: ‘Oké… mi vezethetnénk ezt a rohamot'” – mondta Cooper.

“Most azt [hallom], hogy ‘van vér, és ez nem probléma’. Örülök, hogy közreműködhettem abban, hogy visszahozzuk a szórakoztató horrort, amely nem veszi magát olyan komolyan. Több olyan horrorfilmről olvasok, amelyek vadak, nem mindennapi ötletekből állnak, vagy amelyeket megvásárolnak. Némelyikük eredeti, ami jó! Örülök, hogy részese lehetek annak, hogy a stúdióvezetők azt mondhassák: ‘Ó! Lehet, hogy tényleg van pénz benne'”.

A M3GAN nemcsak kasszát robbantott január második hétvégéjén a mozipénztáraknál, de a közönséget és a kritikusokat is lenyűgözte. A filmet csütörtöktől játsszák a mozik Magyarországon.

M3GAN

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...