Főoldal Filmek A M3GAN elérhető lesz korhatár-besorolás nélkül is
Filmek

A M3GAN elérhető lesz korhatár-besorolás nélkül is

Jó hír azoknak, akik hiányolták a vért és az erőszakot a M3GAN-ból. Jövő héttől streamelhető James Wann filmje.

599
M3GAN
Forrás: Blumhouse

A 2023-as horrorfilm, amely PG-13-as besorolással került a mozikba, február 24-én érkezik a Peacock streamingszolgáltatóra, és méghozzá korhatár-besorolás nélkül, azaz durvább kiadásban. Hogy mindez mit jelenet, nos, örülhetnek azok, akik egy kicsit több vérre és erőszakra vágytak a gyilkos babás slasherfilmben.

Bár a filmet nagy elismerés fogadta, a rajongók és a kritikusok is szerették, abban sokan egyetértettek, hogy csalódásként élték meg a “családbarát” besorolást. A M3GAN egyszerre hódította meg a közösségi médiát a felkapott táncjelenetével és a mozipénztárakat. A Blumhouse Films és James Wan Atomic Monster horrorfilmje több mint 168 millió dollárt hozott világszerte a mozipénztárakból, és mindezt 12 millió dolláros költségvetésből sikerült összehozni. A bevételnek és a film hatalmas népszerűségének köszönhetően máris zöld utat kapott a folytatás, M3GAN 2.0 címmel, amely 2025-ben kerül a mozikba. Bár a folytatásról nem sokat árultak el, azt már megerősítették, hogy Allison Williams és Violet McGraw főszereplésével készül a következő rész.

Az M3GAN, ami a Model 3 Generative Android rövidítése, egy gyermeki baba, akinek az a feladata, hogy megvédjen egy fiatal lányt, Cady-t (McGraw). Williams játssza Gemmát, egy játékgyártó cég robotikusát, aki a mesterséges intelligenciával ruház fel egy babát. A dolgok véres fordulatot vesznek, amikor Cady biztonsága veszélybe kerül, mert végül is M3GAN mindenáron megvédi Cadyt, és ez sokszor emberéletbe kerül.

M3GAN
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

M3GAN
Filmek

Premierdátumot kapott a M3GAN folytatása és a film címét is bejelentették

Hivatalosan is bejelentették a nagysikerű M3GAN második részét.

M3GAN
Filmkritikák

M3GAN kritika

A M3GAN című filmmel egy új horrorikon született. Egyszerre szórakoztató és halálos.