Főoldal Sorozatok Kit Harington megerősítette, hogy polcra került Havas Jon saját sorozata
Sorozatok

Kit Harington megerősítette, hogy polcra került Havas Jon saját sorozata

Egyhamar nem lesz semmi a spinoff-sorozatból Hava Jonnal a főszerepben.

356
Havas Jon
Forrás: HBO

A Trónok harca egyik spinoff-sorozata, ami Jon Snow/Aegon Targaryen kalandjaira koncentrált volna hivatalosan is törölt státuszt kapott. Az HBO évekkel ezelőtt jelentette be, hogy a fősodor után érkezik egy melléksorozat az eredeti sorozat egyik főszereplőjével, most azonban a Havas Jont megformáló Kit Harington megerősítette, hogy a projekt nem fog elkészülni.

Valahogy sejtettük, hogy ez áll a dolgok hátterében, miután a hírek megfogyatkoztak a projektről, és most megkaptuk a megerősítést, hogy Jon Snow – igazi nevén Aegon Targaryen – további kalandjait bemutató sorozat a polcra került. A színész a Screen Rant internetes portálnak adott interjúban erősítette meg, hogy a műsor nem fog elkészülni.

Jelenleg nem szerepel a terveink között, mert egyszerűen nem találtunk olyan történetet, amely mindenkit lázba hozott volna, ezért úgy döntöttünk, hogy egyelőre félretesszük. Lehet, hogy a jövőben újra elővesszük, de nem mostanában lesz.

Kit Harington

A korábbi interjúkban meglehetősen szűkszavúan fogalmazott Harington, és azt mondta, ez azért volt, mert “Nem akartam, hogy az emberek elméleteket gyártsanak, túlzottan izgatottá vagy éppen ellenségessé váljanak az ötlettel szemben, mert benne van a pakliban, hogy sosem valósul meg.”

Még 2022-ben, a sorozat megalkotója, George R.R. Martin erősítette meg, hogy az HBO egy spin-offon dolgozik Havas Jonnal a főszerepben, melynek munkacíme “Snow” volt. Martin szerint Harington saját csapatával fejlesztette a sorozatot. A Screen Rantnek adott interjújában, amelyet új filmje, a Blood for Dust népszerűsítésére adott, amely április 19-én kerül mozikba és digitális formátumban is elérhetővé, Harington felfedte, hogy a spin-off sorozat “határozottan a polcon van”, azzal indokolva, hogy csapatának nehézséget okozott a megfelelő történet megalkotása.

Egy 2022-es rajongói összejövetelen a színész utalt arra, hogy készülő sorozatában karaktere legnagyobb ellenségével, belső hangjával került volna összetűzésbe. A múlt traumáit kellett volna leküzdenie a főhősnek, amelyeket elszenvedett a Trónok harca 8. évad fináléja után.

Havas Jon
Forrás: HBO
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

13 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

George r. r. Martin
Sorozatok

George R. R. Martin elárulta, miben lesz más a Trónok harca univerzumának egyik következő sorozata

Jövőre újabb sorozattal bővülhet Westeros világa, mely hangvételben eltér majd az eddigiektől.

ws Kepernyofelvetel 99 240210 073153
Sorozatok

Új Trónok harca-spinoff sorozat készülhet

A Batman 2. íróját bíznák meg Aegon hódításainak megírásával.