Trónok harca

Az HBO a Trónok harca folytatásán dolgozik, érkezik Havas Jon spinoff-sorozata

A Tél már közeleg, újra eljön…

Egy Trónok harca spin-off van készülőben, amely Kit Harington rajongók által kedvelt karakterére, Havas Jonra koncentrálna. A jelentés szerint már korai fázisban tart a fejlesztés, szóval hamarosan többet is megtudhatunk majd a projektről – írja a The Hollywood Reporter. A spin-offra úgy hivatkoznak, mint a fősodor folytatása, és Harington állítólag már most elkötelezte magát a visszatérés mellett.

Egy spinoff-sorozat Havas Jonnal a főszerepben, amely a Trónok harca megosztó nyolcadik és utolsó évadának eseményei után játszódna, érdekes lépésre szánta el magát HBO. Elképzelhető, hogy valamilyen szinten a stúdió ezzel szeretné orvosolni a sorozat sokat vitatott utolsó eseményeit. A Trónok harca fináléjában Havas Jont száműzték Westerosból az Éjjeli Őrségbe. Itt a Faltól északra láttuk utoljára a karaktert a vadakkal együtt.

Ne feledjük, hogy Havas Jon önálló sorozata mellett több másik spin-off is a csőben van; valójában hét projekten dolgozik a stúdió (nem számítva a Trónok harca – Sárkányok háza című előzménysorozatot, amely jelenleg utómunkálatok fázisba lépett, és 2022. augusztus 21-én fogják bemutatni az HBO Max streaming szolgáltatón).

A Trónok harca szerzője, George R. R. Martin nemrég arról beszélt a rajongóknak, hogy a Trónok harca-univerzumban játszódó, tervezett élőszereplős és animációs sorozatok közül nem mindegyiket fogják elkészíteni, ugyanakkor bízik benne nagyon, hogy sokat adásra bocsátják majd.

Total
13
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárjának, Chris Hemsworth kijelentése miatt aggódhatnak a rajongók

Next Article
Herkules

Az Aladdin rendezőjével készül a Hercules élőszereplős film

Related Posts