A Bosszúállók: Végelen háború Nebula sötét múltját is feltárja

A Végtelen háború arra is rávilágít, hogy mi történt a múltban Thanos fiatalabb lányával, Nebulával.

A Végtelen háború arra is rávilágít, hogy mi történt a múltban Thanos fiatalabb lányával, Nebulával.

Gillan színésznő a napokban elárulta, hogy a következő Bosszúállók-film cselekménye egy rövid kis időt tölt majd karaktere múltjában is, mely ígérete szerint sokkal sötétebb lesz, mint azt valaha is gondoltuk. Pontosan nem lehet tudni, hogy mire gondolt a színésznő, de talán egy visszaemlékezésben választ kapunk arra, hogy az Őrült Titán mit tett lányával.

A galaxis őrzői első felvonásából tudjuk, hogy Thanos úgy próbálta kiegyenlíteni lányai közti erőkülönbséget, hogy Nebulát „darabjaira” szedte, és különleges fegyverekkel ruházta fel, a végeredmény pedig egy félig gép, félig humanoid lett. Ám a Végtelen háború után még ennél is okosabbak leszünk, mert jobban beleássuk magunkat a karakter múltjába.

Anélkül, hogy bármi spoilert elsütnék, [Végtelen háborúban] folytatni fogjuk a karakter történetét, hogy még többet megtudjunk a sötét múltjáról. És valószínűleg azt is megtudjuk, hogy még rosszabb múltja volt, mint eddig tudtuk.

A képregények szerelmeseit ez annyira nem lepi meg, ők már tudják Nebula baljóslatú történetét, illetve azt is olvashatták már, hogy miként használta fel a Végtelen kesztyűt, hogy visszakapja emberi testét.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Logan

Így keltek életre a Logan – Farkas legjobb jelenetei

Next Article

Trónok Harca: Közeledik a brutális finálé!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!