A Star Wars 8 szkriptje leplezi le Anakin Skywalker származását?

A legutóbbi Episode VIII-as pletyka azt állítja, hogy Luke Skywalker egy csúnya igazsággal fog szembesülni majd.

A legutóbbi Episode VIII-as pletyka azt állítja, hogy Luke Skywalker egy csúnya igazsággal fog szembesülni majd.

Még mindig több, mint egy év van a Star Wars 8 bemutatójáig, s még a film sem kapott hivatalos filmcímet, csak találgatunk, hogy mi lehet a befutó majd. Most viszont úgy tűnik, hogy a film egyik jelenete valóban kiszivárgott. Spoiler rész következik, csak saját felelősségedre olvasd tovább a cikket. Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy ezek a hírek nem hivatalosak, és nem megerősített tények, de ha valóban igazak, akkor a Csillagok háborúja következő részéből megtudhatjuk, hogy ki is Anakin Skywalker apja.

A Star Wars Theory YouTube csatornáján lehetett először hallani az állítólagosan kiszivárgott szkriptről, s annak tartalmáról. A videóban az hallható, és látható, amint felolvassák a forgatókönyv egy részét, amolyan novella elmesélésnek tűnik az egész, de egy nagyon érdekes, és fontos dolgot is megemlítenek. Kiderült, hogy a nyolcadik részben lesz egy olyan jelenet, mikor Snoke Legfőbb vezér és Luke szemtől szemben állnak, s Snoke felfedi a nagy igazságot: ki is Luke nagyapja. Luke arra kéri a Legfőbb vezért, hogy árulja el, meséljen a nagyapjáról. Snoke a következőt válaszolja:

Természetesen, végtére az apa nem látta saját teremtményét.

A csatorna tulajdonosai úgy gondolják, hogy ezzel azt szerette volna mondani Snoke, hogy ő Luke nagyapja. Ha valóban így van, akkor ez egy újabb fordulat lehet az Anakin-saga-ban, és elég izgalmasan hangzik, bár azt sem szabad elfelednünk, hogy ezzel megint csak párhuzamot állítanak a régi, s új trilógia között. Az ébredő Erő-t sokan az Egy új remény kópiájának titulálták, szerintük a film egy az egyben az 1977-es első film másolata volt. A hiteles forrásnak tűnő személy szavai szerint a nyolcadik résznél sem lesz ez máshogy, ott is apa-fia kapcsolat lesz porondon, pont úgy, mint A Birodalom visszavágban, hiszen abban tudta meg Luke, hogy Darth Vader az apja. Jöhet a kérdés, hogy mért kell eljátszani újra, nem tudtak volna kreatívabbak lenni az alkotók?

A Star Wars franchise egyik nagy titka volt, hogy ki lehet Darth Vader apja. A Baljós árnyak epizódban Shmi elmondta, hogy biológiailag nincs apja Anakin-nak, s ez jóval több volt, mint egy egyszerű fogantatás. Anakin mellett Snoke kiléte is titokzatos, semmit sem tudunk róla, hogy mi és ki ő valójában, honnan tanulta meg használni az Erő-t, ám erről sok elmélet született már. Tudjuk róla, hogy nagyon idős, és már régóta irányítja a dolgokat a háttérből, s valamilyen okból kifolyólag ő is felelős azért, amivé Anakin Skywalker változott. Nagyon nehéz megmondani, hogy miként tudott eddig titokban maradna a jedik elől, de az teljesen nyilvánvaló, hogy a Star Wars sem más, mint egy nagyszerű szappanopera, tele családi szálakkal, és fordulatokkal. Kíváncsian várjuk a film hivatalos címét, és az első hivatalos híreket a filmről.

Bemutató 2017. december 15.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Újabb videók jelentek meg a Pókember: Hazatérés forgatásáról

Next Article

Deathstroke lehet a főellenség a Ben Affleck-féle Batman filmben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!