Wide Screen
Image default
Filmek

Deathstroke lehet a főellenség a Ben Affleck-féle Batman filmben?

Nem sokkal azután, hogy a Ben Affleck megosztott egy videót olyan hírek jelentek meg, hogy ő lesz a Batman reboot film főgonosza.

Éjjel az Igazság ligája című film sztárja, Ben Affleck posztolt egy videót a közösségi falára Deathstroke-ról. Sajnos még nem tudjuk, hogy ki fogja játszani a gonoszt az Igazság ligája című filmben, de egyesek úgy gondolják, hogy az ikonikus maszkossal kell majd megküzdenie az önálló új Batman filmben, melyet Ben Affleck ír, rendez, és főszerepet is vállal egyben.

A The Wrap hozta le először a hírt, mely feltárja Deathstore szerepét a Batman reboot-ban. A videót megnézve nem lehet tudni, hogy ki rejtőzik a maszk mögött, ki fogja eljátszani a gazfickót a vásznon. Elképzelhető, hogy Colin Farrell lesz az, ki megbújik az álarc mögött – múlt hónapban olyan pletykák jelentek meg a színészről, hogy titokzatos szerepet kapott az Igazság ligájában. Még az is kérdéses, hogy mennyire vállal nagy szerepet majd a Ligában, lehet csak felvezető jelenete lesz a filmben, s az igazán nagy szerepet az önálló Batman filmben kapja meg.

Deathstroke-ot, vagy más nevén Slade Wilson-t legutóbb Manu Bennett játszotta el még A zöld íjász sorozat második évadjában. Úgy tudjuk, hogy a CW csatornán, azaz az Arrow folytatásában nem találkozunk már Deathstroke-kal. A csatorna korábban tett egy olyan nyilatkozatot, hogy ha szeretnék sem tudnák visszahozni a sorozatba a karaktert, mert a DC lefoglalta egy másik projektre – ezt maga Marc Guggenheim mondta, a vezető producer. Azt lehet feltételezni, hogy a következő projekt nem más lesz, mint egy DC Comics film, név szerint a Batman reboot.

Még több a témában...

Ewan McGregor, mint Fekete Maszk csatlakozott a Birds of Prey forgatásához

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Csábítás

Kévés Bence Mihály

Alicia Vikander nélkül folytatódhat a Tomb Raider

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább