x
Filmek

Újabb videók jelentek meg a Pókember: Hazatérés forgatásáról

Egy különös árnyékot lehet látni a zöld háttéren, miközben Tom Holland nagyon koncentrál.

Újabb videók jelentek meg a Pókember: Hazatérés forgatásáról
  • Publishedaugusztus 29, 2016

Egy különös árnyékot lehet látni a zöld háttéren, miközben Tom Holland nagyon koncentrál.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben a Marvel szíve megenyhül, mert több filmről kapunk hivatalos anyagot valamelyik közösségi oldalon, s ez alól a Pókember rebootja sem kivétel. A Pókember: Hazatérés című filmet jelenleg is forgatják Atlantában, és már több kulisszák mögötti képet, illetve videót is láttunk az új filmből, melyet a Marvel a Sony Pictures-szel közösen készít. Bátran kijelenthetjük, hogy talán ezt a filmet várjuk legjobban a Marvel harmadik fázisában.

Tom + spooky shadow

Jon Watts (@jnwtts) által közzétett videó,

A hétvégén újabb videókat töltöttek fel az Instagram-fiókokra. Az első ilyen videót, maga a rendező, Jon Watts osztott meg a követőivel, s ezen az látható, hogy Tom Holland ül középen és mögötte egy különös nagy árnyék jelenik meg a zöld háttéren. Nem túl beszédes a kép, sajnos ebből nem tudunk kivenni semmit, hogy melyik jelenet lehet, hiszen civilben láthatjuk Holland-ot. Könnyen meglehet, hogy ez az első olyan kép, amin Michael Keaton Keselyű-je mutatja meg magát a nagyérdeműnek, de még az is meglehet, hogy csak egy bepillantást kapunk The Tinkerer-ről – nem tudjuk melyik igaz. Azt is pletykálják, hogy a filmben Vérontó és The Shocker is feltűnik majd, mint főgonosz, de ezeket hivatalosan a stáb nem erősítette meg.

@chrishemsworth and @bobbydazzler84 beat that!

✌️ (@tomholland2013) által közzétett videó,

A második videót már maga Tom Holland osztotta meg, és azt ígéri, hogy ez lesz a Hazatérés egyik legnagyobb mutatványa. Az akrobata mutatvány során trambulint is használni fognak. Azt már tudjuk, mert kiderült, hogy Tom Holland cirkuszi szereplőnek is elmehetne, annyira jó tornász, imádja ezeket a mutatványokat. Itt sem tudtunk meg sokat a film hátteréről, nem derült ki, hogy milyen jelenetben láthatjuk majd ezt a kis cirkuszi kalandot.

Továbbra is kérdéses, hogy mi lesz a film cselekménye, és mely karakterek kapnak helyet a Pókember: Hazatérésben, bár a Marvel azt már megerősítette, hogy Keselyűvel és The Tinkerer-rel biztosan találkozhatunk a vásznon jövő nyáron. Peter Parker még a gimis időket éli, fiatal haverjaival fog lógni, és persze Tony Stark, mint Parker mentora sem marad ki a jóból, ő is részese lesz a legújabb Pókember-filmnek. A mozifilmet 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.