Főoldal Sorozatok A Scooby-Doo élőszereplős tévésorozatán dolgozik a Netflix
Sorozatok

A Scooby-Doo élőszereplős tévésorozatán dolgozik a Netflix

Jöhet a Scooby-Doo élőszereplős sorozat Netflix készítésben?

434
Scooby-Doo

A hírek szerint egy élőszereplős Scooby-Doo tévésorozat készül a Netflix számára. A nagy leleplező hír után több se kellett Matthew Lillardnak, a színész rögvest akcióba lendült a közösségi médiában, s elkezdett készülni a visszatérésre. Egyelőre nincs szó a visszatéréséről, de néhányan egyenesen követelik, hogy visszakapja régi szerepét.

A közösségi média felhasználói reagáltak a Variety jelentésére, amely szerint egy új élőszereplős Scooby-Doo készül a Netflixre. Állítólag egy „egyórás dráma” lesz, amely a Hanna-Barbera azonos című rajzfilmje alapján készül. További részleteket nem sikerült megtudni a projektről, például azt, hogy kik fogják játszani a csapat szerepeit, de a rajongóknak több sem kellett, és elkezdték bedobni a neveket a közösségi média felületein.

A rajongók szeretete Matthew Lillard iránti a 2002-ben bemutatott élőszereplős filmben kezdődött, akkora ugyani Bozont szerepében volt látható, s mára már ikonikussá vált alakítását sokan visszakövetelnék most. Noha a filmet a kritikusok többnyire lehúzták, azonban sok kritikus rámutatott, hogy Lillard „hihetetlenül találó volt Bozont szerepében”. Lillard azóta több másik animációs projektben is megszólaltatta Bozontot.

„Ha tényleg megcsinálják, akkor Matthew Lillardnak kell lennie a bűnösnek, akit a végén lelepleznek. Főleg azok után, ami a [Öt éjjel Freddy pizzázójában] filmben történt vele” – írta az egyik felhasználó, utalva a 2023-ban megjelent filmadaptációra.

Függetlenül attól, hogy Lillard szerepelni fog vagy sem a sorozatban, az új Scooby-Doo projektet a hírek szerint Josh Appelbaum , aki a Cowboy Bebop élőszereplős adaptációjának executive producere volt, és Scott Rosenberg, aki többek között a 2018-as Venomot írta. A projekt állítólag közel áll a megvalósításhoz, bár a cselekmény részletei továbbra sem ismertek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...