Close


Közelgő események

Filmek

A harmadik Star Wars antolgóiafilmet nyáron jelentik be

A Star Wars Celebration alatt nem árulták el, hogy mi lesz a harmadik spin-off, de nyáron hivatalosan is bejelenti a Lucasfilm.

A harmadik Star Wars antolgóiafilmet nyáron jelentik be
  • PublishedApril 18, 2017

A Star Wars Celebration alatt nem árulták el, hogy mi lesz a harmadik spin-off, de nyáron hivatalosan is bejelenti a Lucasfilm.

Meglepetések tömkelegével és sok szép pillanattal találkozhattunk a hétvégi Star Wars találkozón, közéjük tartozik, hogy bemutatták a Looper rendezőjének következő filmjét, a Star Wars: Az utolsó Jediket – amiről azóta már kiderült, hogy nem is Jediket takar a cím, hanem Jedit. De a Disney és a Lucasfilm úgy döntött, hogy nem árulnak el semmit a következő filmekről, az Episode IX-ről (zárójelesen azt elárulták, hogy Leia nem szerepel majd a filmben), és a harmadik spin-off-ról, melyről korábban pletykálták, hogy Boba Fett története lehet. De még Obi-Wan Kenobi is benne van a pakliban, azt sem zárhatjuk ki teljesen. A hétvége szomorú híre, hogy 2019-ig nem lesz Celebration.

Az elmúlt hetekben kiderült, hogy a Disneynek nagy tervei vannak a franchise-zal, s legalább 15 évig készülnek még filmek. Egy hónapja a CEO, Bob Iger azt is elárulta, hogy felállítottak egy kreatív csapatot, akik jelenleg is azon törik a fejüket, milyen filmeket készítsenek a jövőben. Az MTV csatornától Josh Horowitz készített interjút Kathy Kennedyvel, a Lucasfilm elnökével, aki elárulta, nyáron bejelentést tesznek a harmadik mellékfilm kapcsán:

Az hiszem, hogy egyre közelebb kerülünk hozzá. Remélem, hogy valamikor nyáron erre sor kerülhet. Soha sem szabadkoztam kreatív folyamatok jóslásába, mert ez az ő dolguk. Éppen a megbeszélések közepén tartunk jelenleg.

Ez az egész úgy hangzik, mintha a júliusi D23 Expon nem is egyet, hanem legalább két filmet jelentenének be a messzi-messzi galaxisból. De ez még a jövő zenéje, már azzal is előrébb leszünk, ha végre bejelentik a Boba Fett-filmet. Még boldogabbak lennénk, ha Ewan McGregor is spin-off-ot kapna, és Kenobi mester visszatérne a mozikba.

Természetesen felmerült az a kérdés is, hogy mi lesz az új trilógia után, lezárják végleg a Skywalker saga-t, mit terveznek. Kennedy válaszából kiderült, hogy ők lennének a legboldogabbak, ha ezt már eldöntötték volna, s tudnák, hogy mi lesz a következő 20 évben. Ezt a kérdést már maguknak is feltették, de hamarosan döntenek ez ügyben.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.