x
BREAKING Filmek

Obi-Wan Kenobi-filmet jelenthetnek be a Star Wars Celebration alatt?

Érdekes pletykák láttak napvilágot, miszerint érkezik az Obi-Wan Kenobit feldolgozó spin-off mozi.

Obi-Wan Kenobi-filmet jelenthetnek be a Star Wars Celebration alatt?
  • Publishedmárcius 31, 2017

Érdekes pletykák láttak napvilágot, miszerint érkezik az Obi-Wan Kenobit feldolgozó spin-off mozi.

A Disney és a Lucasfilm már korábban is elmondta, hogy Colin Trevorrow a Star Wars: Episode IX rész után sem áll le, további filmek fognak érkezni a messzi-messzi galaxisból. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet sikere után, már forgatják is a következő antológiafilmet, a Han Solo: A Star Wars Story-t, de hogy mi fogja követni ezt, azt még nem tudni. Egy időben pletykálták azt is, hogy Boba Fett-é lehet a harmadik önálló film, de ezt hivatalosan nem jelentették be.

Most viszont az a hír járja, hogy az idei orlandói Star Wars Celebration alatt hivatalosan is bejelenti, hogy a galaxis legendás jedi mestere, Obi-Wan Kenobi saját filmet kap a franchise-ban. A hírt a Star Wars News Net hozta le, forrásuk a következőt mondta:

Az Obi-Wan Kenobi-film csak ez egyik nagy meglepetése lesz az idei Celebration-nak. Olyan kellékek igazolják ezt a tényt, amiket külön erre a rendezvényre gyártottak.

A SWNN forrása továbbá megemlítette a sokat pletykált Boba Fett-filmet is, melyet eredetileg Josh Trank (Fantasztikus Négyes) rendezett volna, és még mindig tervezés alatt áll. Ugyanakkor a forrás azt is elmondta, hogy a film nem egy eredettörténet lenne, inkább csak egy kalandot dolgozna fel. Emellett dolgoznak romantikus projekteken is, melyekkel elsősorban a fiatal felnőtteket céloznák meg. Legkönnyebb úgy lehet ezt elképzelni, mint Han Solo és Leia kapcsolatát. Az is elképzelhető, hogy ezzel az új projekttel megérkezik az első női rendező a Star Wars-hoz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.