Főoldal Filmek Egyre biztosabb, hogy Boba Fett antológiafilm követi a Han Solo spin-off-ot
Filmek

Egyre biztosabb, hogy Boba Fett antológiafilm követi a Han Solo spin-off-ot

Már többször is lehetett arról olvasni, hogy a harmadik Star Wars spin-off-ban Boba Fett-et mutatják be, de hivatalosan nem erősítették még meg.

1.1k
Boba Fett

Már többször is lehetett arról olvasni, hogy a harmadik Star Wars spin-off-ban Boba Fett-et mutatják be, de hivatalosan nem erősítették még meg.

Először Josh Trank-et szemelték ki a harmadik mellékszálon futó Star Wars-film rendezőjének, melynek középpontjában a galaxis legendás fejvadásza, Boba Fett áll majd, de ez minden, amit tudunk a szóban forgó projektről. Most azonban újabb hírek láttak napvilágot miszerint a projekt közelebb került ahhoz, hogy végre elkészüljön.

Hivatalosan nem tudjuk, hogy mely film követi majd a 2018-ban bemutatásra kerülő Han Solo: A Star Wars Story részt, de egyre biztosabb jelek vannak arra, hogy Boba Fett megkapja saját filmjét a Disney-től. A hírek szerint a film forgatókönyve majdnem elkészült  – valószínűleg ezzel a hírrel senkit sem leptünk meg -, azonban elképzelhető, hogy egy darabig nem hallunk felőle, hiszen a film rendező nélkül maradt miután a Fantasztikus Négyes rendezőjét, Josh Trank-et eltávolították a rendezői székből – viselkedése miatt nem bírták tovább, és most új rendezőt keresnek a filmnek.

A My Entertainment World járt utána a dolgoknak, s kiderítették, hogy a Boba Fett-filmet felvették arra a listára, melyekkel a Lucasfilm és a Disney számol a következő években. Úgy tűnik, hogy a filmet a londoni székhelyű Pinewood Studios falai között rögzítik majd, pont úgy, ahogy tették azt a korábbi Star Wars-filmeknél is. A filmről egy lehetséges szinopszis is megjelent:

Eredettörténetet kapna a galaxis leghíresebb fejvadásza, Boba Fett. Fett egy mandaloriai harcos, akit apja, Jango Fett képzett még ki anno, majd vált a galaxis hírhedt fejvadászává.

Mind a film története, mind pedig a hír, miszerint 2020-ban érkezik Boba Fett a vászonra rendkívül hitelesnek látszik, hiszen egy olyan ügynökségektől kapott szárnyra a hír, ami közvetlen kapcsolatban áll a stúdióval. Reméljük, hogy hamarosan bejelentik, s egy bővebb tájékoztatást is kapunk a filmről.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.

Vaiana Moana
Filmek

Kiszemelték az élőszereplős Vaiana főszereplőjét

Az új változatban nem tér vissza Auli'i Cravahlo.