Főoldal Filmek A Rossz anyák visszatérnek 2017-ben, veszélyben a karácsony?
Filmek

A Rossz anyák visszatérnek 2017-ben, veszélyben a karácsony?

A Rossz anyák sikerén felbuzdulva a stúdió bejelentette a folytatást 2017 novemberére.

892
BAD MOMS

A Rossz anyák sikerén felbuzdulva a stúdió bejelentette a folytatást 2017 novemberére.

A STX Entertainment nem habozott sokat, máris berendelte A Bad Moms Christmas filmet, de jó hírünk van, mert nem csak a Rossz anyák író- és rendezőpárosa, Jon Lucas és Scott Moore tér vissza a második részre, hanem az eredeti anyukák is: Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn is felkészült a következő menetre, hogy egy őrült-dilis karácsonyban legyen részünk 2017-ben, de most a csajok szüleivel is számolni kell.

Adam Fogelson a stúdió elnöke elmondta a napokban, hogy az A Bad Moms Christmas-ben hasonló történetben lesz részünk, a humor itt is garantált lesz, hiszen az eredeti stábbal térnek vissza, és a főszereplők már izgatottak, hogy visszatérhessenek a mozikba.

A Rossz anyák folytatása már premierdátumot is kapott, 2017. november 3-án érkezik a trió következő kalandja, de addig sem maradunk poénok nélkül, ugyanis 2017. július 14-én érkezik a stúdiótól a film férfi megfelelője, azaz a Rossz apák. És ez még csak a kezdet, hiszen több spin-off-al és sorozattal is bővülni fog a franchise. Azzal, hogy ennyire sokszínűre bővítik a Rossz anyákkal felépített brendet nem véletlen, hiszen a nyár egyik nagy durranása volt a film, és a 20 millió dolláros büdzséből gazdálkodó stáb, 180 milliót zsebelt be nemzetközi szinten, a stúdiót pedig azonnal meggyőzték a számok.

Mi nagyon örülünk a folytatásnak, de csak remélni tudjuk, hogy nem jut A másnaposok sorsára…

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események