Főoldal Sorozatok Az Agatha boszorkány sorozatcímével a bolondját járatta a Marvel Studios, de megvan a végleges cím és a premier napja is
Sorozatok

Az Agatha boszorkány sorozatcímével a bolondját járatta a Marvel Studios, de megvan a végleges cím és a premier napja is

Az Agatha spinoff sorozat hivatalos címet és megjelenési dátumot kapott.

285
WandaVision

Kathryn Hahn főszereplésével érkező új sorozatot a Disney egyik prezentációján jelentették be, hogy a megannyi címváltoztatás után végül milyen címmel fog érkezni Agatha boszorkányra fókuszáló sorozat. A karaktert néhány éve a WandaVízió című sorozatban mutatták be, azóta pedig többször is elhalasztották a Disney+ sorozatának bemutatóját.

A Disney megerősítette, hogy az Agatha All Along címmel érkezik a sorozat szeptember 18-án, és rögtön két epizóddal lesz streamelhető a Disney+-on. Az esemény során a Disney egy teaser előzetest is bemutatott a jelenlévőknek. A rövid előzetesben Agatha Harkness-t nem úgy mutatták be, mint a boszorkányt, akit a WandaVízióban megismerhettünk, hanem mint egy nyomozót, aki egy gyilkossági ügyben nyomoz.

A videóban feltűnt Aubrey Plaza karaktere is, megvitatják, hogy Agatha minden erejét elvesztette, már nem az a boszorkány, akit megismerhettünk korábban. A címszereplő megfogadja, hogy végigjárja a Boszorkány Útját és felépíti a saját boszorkányságát. Ezután egy gyors pillantást vethetünk Patti LuPone karakterére, aki rögtön azt kérdezi, hogy “Milyen boszorkány csatlakozna józan ésszel Agatha Harkness szövetségéhez?”, amire Agatha csak annyit válaszol: “Nem józan eszű boszorkányokat keresek.”

A sorozatot évekkel ezelőtt bejelentették, miután Kathryn Hahn karaktere nagy sikernek örvendett a WandaVízióban. Agatha gyorsan közönségkedvencé vált, és a Disney 2021-ben bejelentette, hogy saját spinoff-sorozatot kap. Folyamatosan szivárogtatták az információkat a sorozatról, több címről is olvashattunk. Eredetileg Agatha: House of Harkness néven emlegették, majd Agatha: Coven of Chaos, aztán Agatha: Darkhold Diaries, végül egyszerűen Agatha lett. A hét elején a Marvel Studios Agatha: The Lying Witch With Great Wardrobe címmel megosztott egy bejegyzést, amit gyorsan töröltek után, amiről utólag kiderült, hogy csak tréfálkoztak a rajongókkal.

Hahn és Plaza mellett szereplői a sorozatnak Joe Locke, Sasheer Zamata, Maria Dizzia, Miles Gutierrez-Riley és Okwui Okpokwasili, valamint Emma Caulfield és Debra Jo Rupp, akik visszatérnek az említett fősorozatból korábbi szerepeikben.

A spinoff eredetileg 2023 télén debütált volna, de a 2023-as nagy hollywoodi írók és színészek sztrájkja miatt, illetve miután Bob Iger utasítására a Marvel Studios nagy átszervezésbe kezdett, el kellett halasztani a premiert.

WandaVízió
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események