Főoldal Előzetesek Az Agatha All Along előzetesében visszatért a gonosz boszorkány, és még Skarlát boszorkány sorsára is kaptunk utalást
Előzetesek

Az Agatha All Along előzetesében visszatért a gonosz boszorkány, és még Skarlát boszorkány sorsára is kaptunk utalást

Agatha boszi már megint rosszban sáfárkodik, de ezúttal még nála is lesz rosszabb.

185

A Disney+ Agatha All Along című sorozatának első kedvcsináló videója végre megérkezett. A Marvel Moziverzum idén szeptemberben újabb sorozattal bővül, amihez most befutott az első előzetes is, hogy megmutassa, milyen mitikus borzalmakat készített Kathryn Hahn és csapata.

A legújabb kétperces előzetese más hangvételt üt meg, mint az MCU legtöbb projektje. A trailer nyitópillanatai egy sötétebb tónusú műsort vezetnek fel. A WandaVízió eseményei után járunk, amikor is Agatha boszi még nem heverte ki a vereséget, s az erejének hiányával küzd. Miközben halott testeket vizsgál és egy új barátot talál egy titokzatos karakterben, akit Aubrey Plaza alakít, több horrorelemmel is találkozhatunk.

Míg a horror csak érintőlegesen szerepelt olyan projektekben, mint az Éjjeli vérfarkas, a Doctor Strange az őrület multiverzumában és a Mi lenne, ha…? című produkciókban, addig az Agatha All Along saját démonjait és megszállott entitásait kergeti. A lenn látható rövid videóban láthatjuk Hahn és Plaza karaktereit, illetve egy a WandaVízió utáni világot telis-tele borzongással és mágiával, és ez még nem minden. A trailer érdekes módon megerősíti azt a tényt, hogy Skarlát boszorkány valóban meghalt a Doctor Strange az őrület multiverzumában végén.

Évek óta dolgoztak a sorozaton, és a 2021-es népszerű MCU sorozat, a WandaVízió eseményeit követi. A sorozat sötét napokat vetített előre a folyamatosan bővülő képregényuniverzum jövőjére nézve, és most végre láthatjuk, hogyan boldogul Agatha a veresége után. Az elmúlt évekből az egyik legjobban várt pillanat, hogy Hahn mikor tér vissza a címadó boszorkány szerepében. Néhány névváltoztatásnak hála és az ígéretnek, hogy valódi horrort kapnak a rajongók, az Agatha All Along most az egyik legjobban várt sorozattá lépett elő.

Az Agatha All Along az egyike azon kevés projekteknek, amelyeket idén bemutatnak. Ebben a hónapban érkezik a nagyon várt Deadpool & Rozsomák, amely az egyetlen mozifilm a Marvel Studios 2024-es naptárában. A filmet július 25-én mutatják be a hazai mozikban. A stúdió emellett más animációs sorozatokat is bemutat a Disney+-on, érkezik valamikor a Your Friendly Neighborhood Spider-Man és az Eyes of Wakanda.

Az Agatha All Along két epizóddal 2024. szeptember 18-án debütál kizárólag a Disney+ felületén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...