Főoldal Filmek Harc a túlélésért, újabb képek jelentek meg az Alien: Covenantból
Filmek

Harc a túlélésért, újabb képek jelentek meg az Alien: Covenantból

Szokatlan karácsonyi ajándékban volt részünk, hiszen tegnap debütált az Alien: Covenant első előzetese.

919

Szokatlan karácsonyi ajándékban volt részünk, hiszen tegnap debütált az Alien: Covenant első előzetese.

Az erőszakosra, de vérfürdőtől mentes előzetes után a 20th Century Fox most három darab új fényképet mutatott be az Alien: Covenant filmből. A legénység komoly bajba került, nem is sejtik, hogy mi vár rájuk a sötétben:

Felemás fogadtatásban volt része az Alien: Covenant trailerének, mert a rajongók vagy imádták, vagy utálták, de kétségtelen, Ridley Scott a franchise gyökereihez nyúlt vissza. Igaz, hogy az éjjel érkezett képeket nem egy jelenetből ragadták ki, de azt akkor is tisztán kivehetjük, hogy a főszereplők arcán úrrá lesz a félelem és rettegés azok után, hogy a Xenomorph-ok elszabadultak.

A nem hivatalos szinopszis szerint a film története a következő lesz:

Ezek az Idegenek a helyi ökoszisztéma eredményei, a gyorsító és fekete anyagból születtek. Idővel a gubók növekedni kezdenek a fákon, a talajon, és mikor megzavarják őket kilökik spórájukat a levegőbe. Ezek a spórák rettentő veszélyesek, mert orron és fülön át bejutva fertőznek, így kerülnek majd a Covenant legénység szervezetébe, és megfertőzi őket. A spórák hasban növekedésnek indulnak, így fejlődik ki a Neomorph a gazdatestben – valami hasonló lesz, mint amit William Gibson vázlataiban láthattunk az Alien 3-nál. Az egyik lény a fertőzött gazdatest hátán fog kitörni, míg a többi Neomorph az emberek torkán át kitörve kezdi meg vérengzését. A születésük előtt két kis tüske fog megjelenni az idegenek hátán, amiket arra használ majd, hogy áttörje az embriózsákot, mint ahogy a Deacon-t láttuk a Prometheus-ban. A Neomorph hasonlítani fog néhány korábbi idegen rajzhoz, amit még a Prometheus koncepciója előtt készítettek: fehéres színezet, hegyes fej és két tüske a hátán – erről képet a cikk tetején láthattok. Születésük után a Neomorph-ok négykézláb közlekednek majd, hasonlóan Bambi-burster-hez, ahhoz a lényhez, amit az Alien 3-ban láttunk. Amikor elég érettek és nagyok lesznek, hátsó lábaikat fogják mozgásra használni. Agyarszerű fogakkal és állati viselkedésekkel lehet legjobban jellemezni ezeket a teremtményeket. Ellentétben a korábbi Prometheus-os koncepciókkal, a Neomorph-oknak farkuk is lesz – akárcsak a többi Alien filmben. Ezen kívül a felnőtt, kifejlett egyedek kifejlesztettek egy áttetsző megjelenést is, amit már korábban is pletykáltak róluk.

A Covenant hajó legénységét alkotja Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, (Noomi Rapace), Guy Pearce és a frissen bejelentett James Franco is.

Az Alien: Covenant bemutatója 2017. május 19-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.