Főoldal Filmek Mila Kunis lehet a Marvel Studios legújabb kiszemeltje a Fantasztikus Négyes egyik szerepére?
Filmek

Mila Kunis lehet a Marvel Studios legújabb kiszemeltje a Fantasztikus Négyes egyik szerepére?

Mila Kunis és Matt Shakman rendező randevúzott egyet, vajon a Fantasztikus Négyes szerepéről egyeztettek?

581
Mila Kunis

A rajongók világszerte találgatásba kezdtek, hogy Mila Kunis és a Marvel Studios egy titokzatos szerepről tárgyalhatnak, ami akár a Fantasztikus Négyes egyik karaktere is lehet, miután látták a színésznőt találkozni Matt Shakman rendezővel. Hivatalosan semmit sem erősítettek meg.

A Mail Online megosztott néhány fotót, amelyeken az Azok a 90-es évek show és a Family Guy sztárja, Mila Kunis a WandaVízió és a Fantasztikus Négyes rendezőjével, Matt Shakmannel találkozik egy hollywoodi étteremben. Ahogy az várható volt, a képek után találgatások láttak napvilágot, hogy talán éppen a Marvel Studios közelgő filmjéről egyeztettek. A direktor éppen a napokban osztotta meg, hogy jövő év elejére időzítették a forgatást, szóval hamarosan be kell mutatni a szereplőket.

A legjobb tudomásunk szerint ők ketten eddig semmilyen másik projekten nem dolgoztak együtt, de még arra sem kaptunk utalást, hogy barátok lennének. A képeket elnézve úgy tűnik, mintha szakmáról beszélgetnének, mint amikor egy színész találkozik a rendezővel, hogy megvitassák a dolgokat. Nem kizárt tehát, hogy Sue Stormról beszélgettek, és Kunis azért annyira boldog, mert most kapott egy több évre szóló szerződést a világ legnagyobb filmes univerzumban.

Shakman nemrég megerősítette, hogy amint befejezi a Godzilla és a Titánok munkálatait az Apple TV+ számára, azonnal nekilát a munkának a Marvelnél, s a következő nagy projektje a Fantasztikus Négyes, tehát nincs más tervben.

Kunis remekül illene a Láthatatlan Nő szerepére, különösen, ha a tervek szerint az MCU-ban a Marvel első családja egy bevált csapat lesz (és felröppentek olyan pletykák is, hogy egy időre megrekednek az 1960-as években, mielőtt visszatérnének a jelenbe). Amennyiben a jelenben Reed Richardsnak és Sue-nak ekkorra már gyerekei lesznek, ez megmagyarázná azt is, hogy miért 30-as éveik végén és 40-es korosztályból válogatnak színészeket.

A Fantasztikus Négyes a tervek szerint 2025. február 14-én kerül a mozikba.

Mila Kunis
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.