Főoldal Filmek A Fekete Párduc 2. harci koordinátora megválaszolta a kérdést, hogy Namor, a Torpedó szárnya vajon visszanő?
Filmek

A Fekete Párduc 2. harci koordinátora megválaszolta a kérdést, hogy Namor, a Torpedó szárnya vajon visszanő?

A rajongók azon izgultak, hogy vajon Namor, a Torpedó szárnya visszanő majd?

450
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! utolsó felvonásában Shuri letépte Namor, a Torpedó egyik kis szárnyát a bokájáról. A jelenet után többekben felmerült a kérdés, hogy a folytatásban mire számíthatunk, visszanő vajon a szárny, vagy Namor képtelen lesz “repülni”? A film harci koordinátora megválaszolta ezt a kérdést.

Shuri és Namor végső csatája megfelelően brutálisra sikerült, és mivel a Talokan vezetője legyengül, miután nem engedték víz közelébe, az új Fekete Párduc diadalmaskodni tudott a film főellensége felett. Ebben a nagy ütközetben tépte le a Párduc Namor egyik szárnyát a bokájáról, ezzel pedig további képességektől fosztotta meg a mutánst.

A Disney+ legújabb dokumentumfilmjében a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmről beszélgettek Aaron Toney harci koordinátorral, aki Namor sérülésére is kitért, de először is tisztázta, hogy a szárnyak milyen szerepet játszottak Namor, a Torpedó egyedi harci stílusában.

Jó volt játszani a szárnyak adta lehetőségekkel, a különleges, gyors támadásokkal, a felturbózott karakterrel. Felmerült azonban a kérdés, hogy ‘Nem téphetnénk le a szárnyakat?’ Szerencsére a szárnyak visszanőnek, rendben lesz Namor, de ez lehetőséget adott arra, hogy ezt az istenszerű karaktert emberibbé tegyük, és Shuri labdába rúgjon vele szemben.

Aaron Toney

A Fekete Párduc folytatása azzal végződött, hogy Namor tervei szerint egy nap Vakanda szövetségese lesz, amikor Talokan háborút indít a felszíni világ ellen. A befejezés után a producer már utalt rá, hogy Namort először, de nem utoljára láttuk a Marvel Moziverzumban, még visszatér a jövőben. Egyelőre nehéz megjósolni, mikor és hol bukkan fel, de valószínűleg a tervezés alatt álló harmadik részben szerepet kap.

A Tenoch Huerta által megformált Namor, a Torpedó hihetetlenül jó háttértörténetet kapott, és ehhez méltóan mutatta be a Marvel Studios a víz alatti világot. Bár sokat nem láttunk belőle, de kezdetnek mindenképpen pozitív csalódás volt. A készítők teljesen átírták a karakter eredetét, a bemutatáshoz valós eseményeket és mitológiai elemeket is felhasználtak, hogy hihetőbb legyen Namor. A legjobb az egészben, hogy működött.

Sokan megnéznének egy önálló filmet Namorról, de a jogi problémák ezt sajnos nem teszik lehetővé. A karakter nem szerepelhet sem filmben, sem sorozatban egyedül, sőt egymaga még posztereken sem szerepelhetett, ezért láthattunk mellékszereplőket a Namorról mintázott képeken.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! már elérhető a Disney+ műsorkínálatában.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.