Színes képet kaptunk a Logan-ből, hamarosan érkezik a második előzetes

Már elég régen kaptunk fényképet Logan-ről, hát itt volt az ideje, hogy valami újat mutassanak nekünk.

Már elég régen kaptunk fényképet Logan-ről, hát itt volt az ideje, hogy valami újat mutassanak nekünk.

A film főszereplője, Hugh Jackman osztott meg egy fényképet a márciusban mozikba kerülő Logan-ből, melyen a címszereplő Rozsomák (Hugh Jackman) látható kissé öregebb köntösben, mint ahogy a korábbi X-Men-filmekben láthattuk. De ez még nem minden, ugyanis a comicbookmovie.com oldal szerkesztőinek egy lehetséges elképzelésük is van arról, hogy mikor fogják bemutatni a film második előzetesét.

A WponX nevezetű Instagram-fiók az elmúlt időben meglehetősen csendes volt, nem posztoltak képeket a filmből, de az ünnepek alatt Hugh Jackman megtörte a hallgatást, és hivatalos Twitter-fiókján tweetelt ki egy színes képet. A most bemutatott új, s eddig nem látott színes képen vethetünk pillantást arra a férfira, akit csak úgy ismerünk: Rozsomák.

A comicbookmovie.com szerkesztői utána jártak a dolgoknak, és érdeklődtek a Trailer Track-nél is, hogy mégis mikor fogják bemutatni a második trailert a Logan-ből. A srácok sikerre jártak, bár hivatalosan a Fox nem jelentette be, hogy mikor lesz online a második ízelítő, de az oldal dolgozói január 16-kát jelölték meg, mint lehetséges trailer bemutatónapot.

A legszerencsésebb kritikusok már látták James Mangold filmjének első negyven percét, akik csupa jókat meséltek a filmről, így a rajongók bizakodhatnak, hogy Hugh Jackman méltó búcsút vesz karakterétől és az X-Men franchise-tól.

Farkas (Hugh Jackman) utolsó menetében Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen, Eriq La Salle, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez sztárokkal találkozhatunk majd.

A Logan-filmet 2017. március 3-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Boba Fett

Egyre biztosabb, hogy Boba Fett antológiafilm követi a Han Solo spin-off-ot

Next Article

Magyarul is félelmetes lett az Alien: Covenant első trailere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!