Kathy Kennedy magyarázkodik a CEO korábbi kijelentése miatt, mi Han Solo igazi neve

Múlt hónapban jött a hír, miszerint nem is Han Solo a karakter igazi neve. Ezt most Kathleen Kennedy CEO elmagyarázta.

Múlt hónapban jött a hír, miszerint nem is Han Solo a karakter igazi neve. Ezt most Kathleen Kennedy CEO elmagyarázta.

Hétvégén tartották meg a Star Wars Celebrationt, a nagy Star Wars rajongói találkozót Orlandóban, ahol Rian Johnson is ott volt, s bemutatta a nyolcadik epizód első teaserét. De láttunk animációs sorozatot is, hiszen itt debütált a Star Wars: Lázadók című sorozat negyedik évadjának első trailere is, valamint a DICE is itt húzta elő a Star Wars Battlefront II játék hivatalos előzetesét. De mi a helyzet a második antológiafilmmel, a Han Solo spin-off-fal? Többen, köztük mi is arra számítottunk, hogy legalább a stáb ott lesz, és egy-két kulisszák mögötti képet kapunk a jelenleg is forgatás alatt álló filmről. Ehhez képest semmit sem tudtunk meg.

Nemrég a Disney CEO-ja, Bob Iger azzal állt ki a nyilvánosság elé, hogy a második spin-off-ban, ami Han Solo fiatal életét dolgozza fel, azt is megtudhatjuk, hogy mi is az igazi neve a csempésznek és űrkalóznak. Iger még a legnagyobb rajongókat is meglepte ezzel a kijelentésével, de most a Lucasfilm elnöke ezt tisztázta, és felvilágosította a rajongókat, hogy a CEO múltkori nyilatkozatában nem teljesen úgy értette azt. Az MTV műsorában Josh Horowitz beszélgetett Kennedyvel, aki a következőket mondta:

Nem vagyok biztos benne, hogy Bob szavai teljesen azt jelentik. Han Solonak több neve is van, de ez nem jelenti azt, hogy nem ez lenne a neve. Nyilvánvalóan így hívják őt. És ez mindig is az ő neve lesz.

Talán Iger kijelentése csak arra utalt, hogy hajdan álneveket használt a csempész, mielőtt a galaxis hírhedt kalózává vált volna. A filmről tudjuk, hogy egy 18-24 éves Han Solot fog bemutatni, akit Alden Ehrenreich fog majd játszani. A fiatal Han Solo kalandban ott lesz Chewbacca (Joonas Suotomo) is, és természetesen a legendás hajó, az Ezeréves Sólyom is fontos szerepet kap. Végre kiderül, miként tett szert a Falconra?

A továbbra is csak a Han Solo: A Star Wars Story néven emlegetett film 2018. május 25-én kerül a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

A galaxis őrzői vol. 3. – James Gunn írja és rendezi a harmadik részt is

Next Article

A harmadik Star Wars antolgóiafilmet nyáron jelentik be

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!