Ne olyan sietősen! A galaxis őrzői vol. 2. és 5 stáblistás jelenet

James Gunn megerősítette, hogy az Őrzők második része végén összesen 5 darab stáblistás jelenet lesz. Röviden, mindenki maradjon majd a seggén!

James Gunn megerősítette, hogy az Őrzők második része végén összesen 5 darab stáblistás jelenet lesz. Röviden, mindenki maradjon majd a seggén!

Annak apropóján, hogy reggelre kijöttek az első reakciók a filmről, Gunn rendező Twitteren erősítette meg, hogy ezúttal nem négy, hanem öt darab jelenettel fogunk találkozni miután véget ért a film. Ez igen meglepő, hiszen a korábbi Marvel-filmeknél mindig csak egy darabot láthattunk a feliratok között – kivéve a Bosszúállók első részét, ahol kettő volt -, ehhez képest most A galaxis őrzői vol. 2. rekordot állít fel a rajongók legnagyobb örömére. Ez lesz az új trend?

És lássuk az első reakciókat is:

A folytatásban visszatér Chris Pratt Star-Lordként, Zoe Saldana Gamoraként, Drax személyében Dave Bautista-t láthatjuk, Groot angol hangja Vin Diesel, Mordály angol hangja Bradley Cooper, Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin, akit Sean Gunn játszik. A sok-sok régi karakter között új belépői is lesznek a Vol. 2.-nek: Pom Klementieff, aki Mantist játssza, Ayesha (Elizabeth Debicki), Taserface (Chris Sullivanand), Sylvester Stallone és a nagy kedvenc, Ego, az élő bolygó, akit Kurt Russell fog életre kelteni.

És már azt is tudjuk, hogy James Gunn nem ragad le két résznél, A galaxis őrzői vol. 3. képregényfilmet is ő fogja írni és rendezni a Marvel negyedik fázisában.

A galaxis őrzői vol. 2. hazai bemutatója 2017. május 4-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A harmadik Star Wars antolgóiafilmet nyáron jelentik be

Next Article

Újabb visszatérő A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!