x
Filmek

Év végén érkezik csak a Transformers 5 előzetes

Forgatási képet és videót már kaptunk bőven, de hivatalos trailerről eddig még nem esett szó.

Év végén érkezik csak a Transformers 5 előzetes
  • Publishedoktóber 15, 2016

Forgatási képet és videót már kaptunk bőven, de hivatalos trailerről eddig még nem esett szó.

Talán nem kell már oly sokáig várnunk, hogy megkapjuk az első előzetest a Transformers: Utolsó lovag részhez. Michael Bay és stábja még mindig keményen dolgozik, és forgatják az ötödik filmet, de az előzetes már úton van. Maga a rendező „árulta el”, hogy mikor érkezhetnek az első képkockák. Talán már a következő hónap elején befutnak?

Tegnap egy élő bejelentkezést csinált Michael Bay a Transformers hivatalos Facebook-oldalán. A videóban bejelentették, hogy utolsó napjához érkezett a Nagy-britanniai forgatás, megköszönik a munkát, és továbbállnak. Michael Bay megmutatta, hogy mi történik jelenleg, a háttérben a díszleteteket, és  láthattunk egy tetőtől-talpig felöltözött középkori lovagot is páncélban – Tudjuk, hogy a filmben benne lesz Artúr király és Merlin. A videó végén a rendező még arra is tett utalást, hogy a rajongók mikorra várhatják az első ízelítőt a filmből.

Remélhetőleg láttál mindent, amit az internetre feltöltöttek, és hamarosan kiadjuk a teasert is. Nem biztos, de talán novemberben, vagy decemberben érkezik.

Voltak olyan pletykák, utalások, hogy a film első teaserjét még nyáron, a Paramount Pictures filmek idején, a Ben-Hur vagy a Star Trek: Mindenen túl filmek premierjekor mutatják be. Nem így történt sajnos, de már legalább tudjuk, hogy csak néhány hét választ el bennünket, hogy lássuk az első teasert a Transformers 5.-ből.  Nagyon reméljük, hogy Michael Bay szavára lehet adni, és nem játszik a rajongók idegeivel, s még év vége előtt láthatunk jelenetet az új részből.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.