x
Close


Közelgő események

Filmek

Scarlett Johansson is nagyon szeretné a Fekete Özvegy filmet

A színésznőt arról kérdezték, hogy mit gondol saját szóló-filmjéről.

Scarlett Johansson is nagyon szeretné a Fekete Özvegy filmet
  • Publishedoktóber 14, 2016

A színésznőt arról kérdezték, hogy mit gondol saját szóló-filmjéről.

Ezidáig Scarlett Johansson összesen öt Marvel-filmben játszotta el Natasha Romanov ügynököt, alias Fekete Özvegyet. A jobbnál jobb alakításokkal viszont felhívta a rajongók figyelmét, akik már szinte követelik, hogy kapjon önálló részt a szuperhős. Eddig bírta szó nélkül, most végre maga a szereplő is nyilatkozott, s elmondta a Variety-nek, hogy karaktere képes lenne-e megbirkózni egy saját filmmel a nagyképernyőn.

Szeretném, ha megtörténne, de csak a megfelelő körülmények között. Azt hiszem egy csomó lehetőségem lenne, gazdag az eredettörténete (Fekete Özvegynek), egy csomó helyre el lehetne menni – akár még Oroszországot is visszahozhatja. Felfedezheted az Özvegy programot, mindenféle dolgot csinálhatnánk. Feltárhatnánk valóban a karakter személyazonosságát, honnan jött, és hogy hova tartozik.

A világ megőrül a kémfilmekért, és mivel ez egy Fekete Özvegy és egy Marvel film ötvözet lenne, kijelenthetjük, hogy nagy sikert aratna vele a stúdió. A büdzsét is elég lenne meghúzni 150 milliós határnál, hiszen idén volt a legjobb példa arra, hogy egy kis költségvetésű filmmel is milyen sikereket lehet elérni – a Deadpool megcáfolt mindent, van igény a R-besorolású, felnőtt képregényfilmekre. A karakter háttere lenne a legjobb történet, de előre is vihetnék a történetet, és akár párhuzamosan futhatna a többi Marvel-filmmel. Esetleg más képregényhősök is cameo-zhatnának benne.

A Marvel a harmadik fázisban tíz filmmel számolt, melyből egyet már bemutattak nyáron, az volt az Amerika kapitány: Polgárháború. Meglepő, hogy a maradék kilenc produkcióból mindössze egyetlen olyan film van, melynek főszereplője egy nő lesz. Tudjuk, hogy Brie Larson filmje, a Marvel Kapitány 2019. május 8-án érkezik a moziba, bár a Hangya folytatásában Darázs is komolyabb szerepet kap – mint ahogy a film címe is mutatja: Hangya és Darázs -, de ezt akkor sem tekinthetjük női főszereplős képregényfilmnek. A Marvel 2020-ra három filmet jegyzett be, melyekről semmit sem tudunk, cím nélkül szerepelnek a naptárban (2020. május 1., július 10 és november 6.). Talán az egyik pont a Fekete Özvegy film lesz?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.